Friday, June 12, 2009

majlis bertandang

sorry semalam tak sempat nak update
duk keluar bershopping sehari suntuk ;D
hee..

tak larat dah nak mengadap cerita wedding yer? ;p
okey, ini masa hari ahad..
majlis di rumah pengantin lelaki pulak
na dengan husband dia neh satu kampung
so rumah adalah dekat saje (;
na lawa betul pakai purple neh..
suka tengok (;last picture with the couple..saya dan nono

3 hari kat kuantan tak terasa langsung..
cepat sangat la pulak masa berlalu..
hari ahad tu dah nak balik..

habis majlis na, kitorang gerak balik
ingatkan terus balik rumah..
sebab nak kemas-kemas barang, nak balik perak malam tu

tapi sempat lagi melencong ke tempat lain (;










9 comments:

MiSZuE said...

ur face hmm..xmo sedeh yang
:(

hehee
na lawa sangat gagagaga!
weh ko kemane ha?
yang t aku turun sane ek..bulan depan ke

bawak aku jalan2 tau hehe

Dakjaat™ said...

takleh tahan tol tengok gambar pertama tu . .comelnyerrrrrr! ;p nak lastik pp tu kuat2 boleh? wahahahah! ;p

-N e Y r A- said...

cantek baju purple tuh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cantek r na ni wehh....sgtt...

ezaty said...

cigu lawa arhh!
sukee pic first uhhh
hehehe

sweethOneY said...

zue cayam - awat mke ku yang.. terpancar kesedihan ke... hihi

aah, na lawa sgt.. (:

dakjaat - amboi diaa.. lastik montot balik kang! ;p

neyra - aah, cantik (;

ayein - yesss.. na mmg cantik betul (;

zaty sentap - haha.. time kaseh la anak murid puji cikgu nehh (nah amik gula2)

-N e Y r A- said...

=)

Nem0 o0h Nem0 said...

cantiknyer na,tp lagi suka tgk dia pakai bj kaler putih..lagi cun.. =)

eYaNacOMeY said...

purple mmg lawoo yunk..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...