Sunday, June 28, 2009

sorry

sorry semua..
tiba-tiba aje privatekan blog..
takde angin, takde ribut
alih-alih blog sudah tak boleh access..

hari tu blog aku prob..
aku tataw kenapa bila bukak,
dia pegi directed ke satu website neh
memang menyakitkan hati
yang pasti, ade kaitan dengan blog menjerit
sebab tu, aku terus buang semua coding yang ambil dari sana

rasanya dah okey kot skrg..

(:

lately neh, aku..
ermmmmm ):
letih, penat..
i feel like wanna shut down everything
and let go everything..
):

semalam kena pergi sekolah
ganti cuti raya..
tapi kelas sampai pukul 10 je
sebab lepas tu sign report card
nasib baik aku bukan form teacher,
so lepas pukul 10 free lah..
tapi kena pergi siapkan english module untuk students form 3
trial 10-15 ogos kan?
kalau tak silap aku lah..

selamat berhujung minggu semua.

tata.

6 comments:

Shafie said...

Oo..prob ngn code blog ek..

erm..np nk shutdown?
tak best r gitu..

ade pape story2 :D

Dunia 5aisal said...

lor,,sbb pn x leh nk bukak page dia,,huikhuikhuik wink wink wink

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu..aku tgk muke ko pon nmpk capek beb...sabau je laa..tggl sbln lebey je kan..

~dARlee zURiS~ said...

tu tayang cincin ape?
*wink wink*

MiSZuE said...

kesian nengok ko yang..bz sangat sampai kepenatan....

meh huggg sini-sini :)

Redbloodsnow said...

haa tuh ler pasal. heran plak aku bile ko privatekan blog. ingatkan ape lah td..

huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...