Thursday, June 25, 2009

just woke up from my sleep..
aku yang lembik atau memang semua orang macam tu ye?
biasanya balik sekolah around 5 pm
terus lah tidur sampai waktu-waktu macam neh baru lah reti bangun
ops, jangan salah paham aku p langgar semua waktu semayang plak ye

im just too tired,
dan adakah betul aku makin kurus weh?
haha, perlu ke tanya gitu ek?
hihi, jangan jawab.. jangan jawab ;ptoday is busy..
masuk class pun tak mengajar
just bagi latihan kat students
lepas tu aku buat kerja aku
lepas tu jap lagi bincang latihan tu..
ada one class tu aku just bawak dorang pergi library aje..
sebab need to settle all my works first..
yang membuatkan aku busy sangat neh
pasalnya fail PLBS neh lah
nak kena update semua..
sebab pemantau nak datang check tomorrow..
PLBS tu fail untuk english oral test taw, jangan tataw lak ;p

erm, apa yang aku tulis dalam neh
cuma untuk kenangan aku saja..
untuk aku baca semula nanti
untuk aku taw apa yang pernah terjadi dalam hidup aku

jadi, harapnya tiada siapa mempertikaikan apa yang aku tulis
aku taw ini semua kerja aku
kerja seorang guru
and i'm not complaining..
again, i'm NOT complaining..

lagipun ini blog aku..
jadi undang-undangnya mengikut cara aku lah kan ;p
hihi

gdnite all.
dah lewat sangat neh
tata.









4 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

berat kamu turn ker? jgn kurus sgt tau..

pwincess AJA said...

eh2.umi aja pom kena wat fail PLBS
kol 5-6pm bawu nampak muka umi kat uma
membusy tol ble pemantau nak dtg.

sian kan cikgu2 BI neh.
cikgu2 lain pom same.
heeee.

akak,penat2 dapat pahala.
chaiyok2 teacher izza!
mish u!muaaahx!

Shafie said...

pnt sgt ye cikgu..
kurus ke tak..sy tatau :P
hrp dpt rehat secukup nye ye cik izza :D

sweethOneY said...

shafie - hee.. kan dh kata jgn jawab ;p bluwek! hihi

aja - tu lah dia aja.. nasib baik akak handle dua kelas je.. klo 3-4 kelas, mau akak kurus membawak fail ke sana sni je.. haha..

yer yer.. akak ske je jd cikgu neh (:

nemo - hee.. dh lama x timbang, aku je kot perasan udah kurus ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...