Monday, June 29, 2009

sembunyi

today ke sekolah menjadi gadis berspecky
kenapa? mengapa?
kerana mataku bengkak..
kenapa mata bengkak?
entah.. lately neh jiwa selalu nah kacau..
sensitif tak pasal-pasal, ske je nak marah-marah
gila ke?

tension.. stress..
hari neh semua nak tegur,

"kenapa teacher pakai spec?"

ada yang kata ok,
ada yang kata tak cantiklah teacher pakai spec..

takpe, yang penting korang tak nampak mata aku yang bengkak itu.. (:

pagi tadi check jadual relief dan lega sebab tak kena..
kerana dengan mood yang mendung ini,
kalau boleh taknak ke mana-mana,
nak duk diam-diam aje..
ikutkan nak pergi sekolah pun taknak..
tapi mak tak bagi ponteng kerja ):

tp tadi..
tengah seronok layan feeling sorang-sorang dalam lab
ada budak india duk ketuk pintu
rupanya aku kena relief gak..
dahla tu, kena relief kelas peralihan pulak tuh
pengsan aku kejap 5 minit..

aduyai~
bebudak KP nya 8 orang je
tapi bising mengalahkan 20 orang..
tension.. tension

aku harapkan esok akan lebih baik dari hari ini..

amin.










8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alohh..nape mendung2 yunk...saba k..dugaan2....

Jojol Tajudin said...

owh.just keep on smiling bebeh.
ade tak ur student masuk blog u?..:P

Shafie said...

knp izza?
pe jd?
cheer up k..

~dARlee zURiS~ said...

alahai cikgu
nape sih??
nasib baik leh control ek
jgn lepas kat murid2 dah ek
;)

MiSZuE said...

yang..nape nie?
hmmpp...aku rindu ko gaks:(

haihhh...ko tetap comel pakai pape pon hehe

lily lotus said...

semoga esok akan indah

Redbloodsnow said...

ko ade probs ker neh yunk. meh lah share...rindu kat ko ler :(

Rashid said...

sekadar tersenyum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...