Wednesday, June 10, 2009

putih suci

sesampainya aku kat kuantan pagi jumaat tu,
kan ke aktiviti pertamanya tidur ;p
hee..
lewat gak bangun..
gerak pergi rumah na pun dah dekat tengah hari

tengok mek tu bukan main lagi busynya
dengan langsirnya, dengan bunga telurnya

malam tu lepas isyak ada tahlil..
lepas tu pukul 10 malam majlis akad nikah..
ingatkan akad nikah, ada pengantin perempuan sekali..
rupanya dah selesai segala lafaz,
baru panggil na keluar..

ish, baru nak tengok na menangis..
lalalalui~
hihisementara tunggu pengantin lelaki sampai..
ambil peluang lah bergambar sebanyak mungkin ;pily~
na adalah bagus
tengah duk sedap berborak ke apa
nampak je orang hala camera ke dia, terus berposing ;p
ahaha
putih suci
masa ni akad nikah dah selesaiyer, saya adalah gatal kan..
nak jugak feel duduk kat atas kusyen pengantin
ahaha, mana taw cepat dapat jodoh ke ;pdeq nor dan nana
senyum lebar aje mekna neh (:
selesai sudah..
alhamdulillahh..

aku doakan mu berbahagia yer cayam..

next : majlis bersanding..










7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beb..ngape gmbo kecik tonett jerkk..x puasss....wuaaa...nk tgk na btl2..

MiSZuE said...

cayam..awat kecik sgt picnyeeee
:(

camat penganten baru na:)

Ceera said...

asal gambar kecik sangat, aku nak tengok si nano2 tu...

• rOozu • said...

best nya kahwin!!

aku nak kawin juga~

Lily.Lulu said...

selamat pengantin baru buat cik na yer nama dia

semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

:)

sweethOneY said...

ayein - hee.. terlebih sgt resize nyeh..

zue cayam - aah, tu lah dia.. mls nk betulkan balik ;D

ceera - yerr.. aku salah resize.. tak sangka sekecik ituuuuu

lawa na tu..

roozu - hehe.. sila la kawen (;

kak lily - aah kak, bukan cik taw.. puan ;p
ahaks

Redbloodsnow said...

eh...nanonano rupernyer yg kawen ek. betol lah yg aku syak. awat lah aku x cam muke die..hahahaha. aku cam tang mate die menelek tuh tuh


:P lawo ko na oiii ...slmt pgantin baru sekali lg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...