Tuesday, June 9, 2009

the day we went there..

okey~ mood sudah mariiii ;p
meh nak update betul-betul sikit
kiranya aku sendiri pun nak baca nanti pun
takde lah lintang pukang sangat (:

malam khamis yang lalu
bersamaan dengan 4 hb jun
kami telah bertolak ke kuantan dengan menaiki bas pada pukul 9.30 malam
tapi tulis je kat tiket tu 9.30 malam
alih-alih 10.30 baru basnya sampai..
sabar aje lah..
im ready to go ;p
beg tu kan, pergi kuantan tak berat mana pun
alih-alih nak balik hari tu
macam nak terpatah lengan aku bawaknya..
tah hape lah barang kat kuantan yang aku angkut bawak balik tu
hehe ;p

and yes..
im not going there alone..
masak tuuuu nak duk sorang-sorang kan..PA aku neh
kerjanya mengekor je lah montot akak dia neh
takpe, aku suka je bawak adik aku sekali
lagi seronok ;D

letih tu duduk dalam bas lebih kurang 7-8 jam..
banyak tempat gak bas ni berhenti
nor pesan sampai kat UMP mesej dia
tapi dah aku ni, lepas tidur.. tidur.. pastu tidur lagi
hee..
dah sampai terminal makmur baru sedar ;p
sampai dalam pukul 5.30 pagi..
seram sejoookkk..
nasib baik la takde susah mana nak kejutkan makcik tu
kalau tak, masak gwe nak tunggu kat situ sampai siang
nor, kte taw kamu tak kejam.. ;p

oh yer~ aku tidur kat rumah nor sepanjang percutian 3 hari 2 malam kat kuantan neh
sampai je kat umah nor,
pertama sekali terus cari katil..
ahaha
letih gila okey duduk dalam bas lama macam tuh

okey.

entry selepas ini akan berciri persiapan perkahwinan (;










5 comments:

tic said...

beshhh nye g cutiKkkk

SwEeTFoResT said...

best..best..jalan kuantan..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu..lame nyerr pjalanan beb..tingin nk nek bas jln jejaoh..

MiSZuE said...

oh ko bw adek ko ea..
jauh giler..harus la panas montot:P

sweethOneY said...

tic - takdelah cuti sgt tic.. dok g wedding je (;

sweetforest - hee.. at least ada gak keluar, dr dok mendap jek kat rumah..

ayein - uish.. aku lak takot seh nek bus jejaoh neh
nak2 kalau drebar cam pemandu f1

zue - taw xpe, kalau tak, bercakap ngan kerusi la jawabnya aku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...