Friday, June 12, 2009

main-main di pantai sepat

last destination sebelum pulang ke perak

PANTAI SEPAT!!
dasat tak dasat pergi pantai pakai baju kurung? ;D
jom jom..
dah tak sabar nak main air ;D
jauh gak laut neh dari pantainya..aku seorang yang excited ;p
get ready nak main conteng-contengtulis apa lah tu..ish, tersalah tulis pulak
padam-padam (gosok pasir dengan tapak kasut)okey, sambung tulis..hee.. tulis nama kitorang aje (;dengan tulis nama blog kesayangan ini (;best lah pantai neh
tiba-tiba berangan..
kan best kalau dapat buat beach wedding ;D
hehephotographer merangkap mamarazi (;










8 comments:

MiSZuE said...

bestnyeee
haihhh rase nk p picnic lakkk

-N e Y r A- said...

izza.
org kuantan pun ta pegi pantai sepat. hahaha
my house kat beserah
meh dtg sini meh.dekat jek pantai

u noe wut?
i balik perak, u pegi kuantan.
u dah balik perak, i dah balik kuantan. hahaha.

arnirina said...

sy pun org kuantan...2,3 kali je penah gi situ..heheheh..

atty's said...

cantek view pantai tuh

~dARlee zURiS~ said...

amboi2..beach wedding ek
nikah dlm laut lah
baru best
;P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

vavava..klo ko wat beach weddg..jgn lupe kasik doorgift sunblock ok..esp kt aku...aku ni cpt rentung...

Nem0 o0h Nem0 said...

kamu makin swit la izza,pe rahsia??
aku suka gmbr yg ko tulis "sweethny' tu.. cantik!

y a n said...

if im not mistaken .. bj kenduri p umah nuar .. (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...