Tuesday, June 9, 2009

cash out my earnings (:

skip cerita wedding kejap
sebab sangat malas nak edit gambar ;p

tengok income nuffnang tadi dah cecah rm300..
hari tu niat kalau dah cecah rm300,
nak cash out kan..
tangan pun laju-laju tekan "cash out my earnings"
lepas tu rasa sedih pulak bila tengok kat earnings tu jadi rm0.00 ;p
ahahaini 1st time nak cash outkan duit after about 1 year join nuffnang neh
dulu kan, kalau nuffnang neh naik 10 sen pun dah happy ;p

hee..
sapa-sapa yang belum register nuffnang lagi,
rajin-rajin kan lah tangan korang..
free money, sapa yang tak nak kan ;p











16 comments:

Mr K said...

Setahun = Rm 300?
aduhai. macam mana la org2 len leh dapat beribu2.

Shafie said...

wow..
byk duit free kamu..

SwEeTFoResT said...

sweet nyer xnaik2 pon..salah paste ke??bleyh aja sweet x???nie email sweet:

aien_manjer87@yahoo.com.my

kojah said...

wahhhh, leh bje nih...huhu

Giler Graphic said...

kak..camne nak main nuffnang ni ek?
tak reti betul la nak main ni.
pastu nak letak kat blog plak. hehe..
rm 300 tu betul ke leh dapat?
hehehe..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh....sbln lebey nti dpt r..ley menjoli tuk raye....bagus2...

Redbloodsnow said...

haaa dh cash out pown. leh shopim neh yang..hehe. a'ah tol ckp ko tuh, bile naik 10sen pun dh cukup happy...duit free maa..hikss

:)

atty's said...

yeah..izza..leh sopink raya..

Liquid said...

bule blanje incek liquid pasneh kan kan kan..?? ehehehehe

-eLyNhere- said...

waaaaa.. jelesss jelesss!
setahun ek??
otai2 tu leh dpt ribu2 sebulan..
mmg otai kan dorgg!

lilcute_girl said...

wahh byknye u earn syg! hehe i pny x gerak2 lgsung. pekata u klik ads i sekejap. hehehe kuang asam je kan. :))

sweethOneY said...

mr K - masa mula-mula dulu memang dia mcm nak gerak taknak gerak je.. dah lama sikit baru laju.. orang yg dpt beribu2 sebulan tu tgk lah pulak hits dia kan (:
kte biasa2 aje..

shafie - meh, nak share kah?

sweetforest - erm.. okey2, nnt kte emel kamu.. (;

kojah - boleh, meh la kojah dtg sni.. i blanje eskim pop.. hihi

betty - hee.. memang duit betul lah syg.. bety register jer dekat www.nuffnang.com.my lepas tu cariklah coding dia..
cuba je dik, tak rugi apa (;

ayein - hee.. zaman-zaman tengah miskin neh, elok sangat kalau ada duit nak datang tiba-tiba..

along zie - hee.. tu lah, dulu kemain liat dia nak naik.. tak sangka leh jugak cecah rm300 (;

kak ty - hee.. insya allah

liquid - hee. boleh.. jom pergi pasar malam seksyen 1

elyn - aah, dorang nye hits sangat lah tinggi.. mana leh compare dengan kita yang biasa ni aje (;

lilcute girl - hee.. sabar lah, cuba u tiup-tiup sikit.. mana taw laju plak dia nak gerak nanti (;

SwEeTFoResT said...

hehehe..thanks yer.. ^__^

lily lotus said...

syokness-nya kamu! hiksss...

MiSZuE said...

huhu dah cash..
denga2 ade nk lanje caye mamam ke
hahaha

nak pow ko manyak2 la laling ngeh2

windu:(

sweethOneY said...

sweetforest - hee.. dah msg kamu kat ym (;

kak lily lotus - hihi

zue - haaa.. hihi, meh laa sininnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...