Monday, June 8, 2009

na, selamat pengantin baru!

adui~ mood nak update sudah ke laut la korang
nak edit gambar satu hal
nak menaip pun satu hal
mata ni pun satu hal gak, dok berat jek
adeh.. ;p

layan gambar sikit-sikit dulu ek
warming up.. hihi
bakal bergelar wife orang dalam masa beberapa minit lagi..hebat laki mu na..
sekali lafaz aje
dah la ayah mertua yang nikahkan
tak menggeletar ke?
hiks ;p
dah selamat mu jadi bini orang kan..pengantin gatai yang tak reti duk diam
ahaha ;p
eh, na ni putih taw.. bakpe tah jadi gelap tiba-tiba kat sini..upacara pembatalan air sembahyang..

selamat pengantin baru cayamku..
mu pasni takleh lawan cakap dia dah
heee ;p











7 comments:

joegrimjow said...

sukenye da kawennn

:: p R i n c E s S _ N :: said...

canteknyerr na...

~dARlee zURiS~ said...

awat style posing na sama je?
;P

letak ar gambar g
nak tgk muka pengapit enterframe
hahaa..

Redbloodsnow said...

yangg..sure dug dag dug dag ati na tuh time tgh tggu nk diijab kabulkan tuh kan..heee

suci jek nengok bju panten yg putih murni tuh..:P

sweethOneY said...

joe - jomlah kawen.. hee

ayein - aah, cantik molek mek tu

akak zuris - ahaha.. pelan2 lah kakak

along zie - hee.. tu sebab akad nikah yang, kan memang biasa orang pakai putih

MiSZuE said...

yang...makin kurus jek na tu..hihi

cantekk berseri2

sweethOneY said...

zue - aah, memang pung.. muka nmpak cengkung sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...