Saturday, May 9, 2009

pose tepi kolam

kan dah cakap panas-panas camni berendam dalam kolam best jugak kan?
memang betul-betul berendam taw
hahaha
sebab tak reti berenang (malu. malu. pinjam almari nak menyuruk)

kolam ni kat danau golf club, UKM taw
murah je nak masuk
rm2 seorang..

dah alang-alang kat kolam ni
nah amik pose majalah mangga













bawah lagi..













lagi...













sikittttt je lagi....











ha.. ni lah dia :D
ain! zura! ampunnnnn
jangan sembelih aku :D
korang dua nampak comel je taw
cuma beza kalau pose dalam majalah mangga
kena la nampak lurah sikit kan
hahaha

oi oi izza
apa ko mengarut neh?
mementang la dah habis exam
astaghfirullah..aku publish jugak gambar tak semenggah ni
dah macam nenek kat kampung je pakai cap ni
haha
gaya je lebih
berenang bukan reti pun

takpe takpe
pergi pun buat syarat je
at least selama 4 tahun aku kat UKM neh
ade la sekali aku pernah pergi swimming kat sni :D












7 comments:

Shafie said...

laa...
amik syarat je ke :pp
terasa i...wakaka..

tu r sempat lg 'mengarut' kt ctu..
heheh..larikss..

xpe la tu..dpt gak lps hajat nk swim kn :)

gud4notyen bumps~ said...

yang...
apsal ta menyelam jer!!owg ta pandai swim owg dive je..hehe..
sedihnyer ar..tak pat jupe g pasni kan...
rasa2 ada jodoh ak kite..?:P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uit..nenek kt kg pkai snowcap r..huhuhu....berendam kt tekala r masyukk...

YM Syed Abi Ghufran Al-Idrus said...

salam...belajar la berenang...bagus utk kesihatan...dulu abg pun...tak reti berenang...tp bila masuk kursus ni...mmg kena berenang...kalu tak lulus..tak leh la jadi guru pakar..malu le...pakar PJ..tp tak reti berenang....kehhhh...kehhhhsemoga berjaya berenang....

nanonano said...

nenek kat kg ade kai cap gni ke??
wohh cayalah !

lily lotush said...

phewit! syoknya u guys...

Redbloodsnow said...

lame giler x swimming seyyy....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...