Friday, May 8, 2009

last paper.. last day )':

semalam last paper eh rupanya
kenapa aku rasa macam dah 2-3 hari lepas
hihi

paper semalam habis pukul 10.30 pagi
lepas tu terus pergi canselori
nak setelkan baki hutang
tapi boleh tak sistem down lah pulak
grrr
dalam perjalanan ke canselori
hihi

pastu..
dah alang-alang kat area situ..
amik gambar kat tempat wajib student UKM wajib bergambar kat sini kot aku rasa
akhirnya ade gak peluang nak amik gambar kat sni
hehe
hari sangat panas terikkkkkkkk
tengok bayang-bayang aku tu pun dah taw kan.. ;p

hari panas-panas ni..
kalau dapat berendam dalam kolam best gak kan?









4 comments:

Bujang Susah said...

Salam dik... hehehhehe.. jadi x?

Rashid said...

wah bukan main posing lagi tu. Tapi macam pernah tengok lah tempat tu & macam pernah ambik je gambar kat sana ..


p/s - I LOVE YOU UKM.. (fanatik UKM..). Teringat zaman jadi ROTU UKM dulu.. rasa gentleman betul masa jadi student UKM & pakai uniform pergi kuliah & library..

Shafie said...

ade gak tempat wajib bergambr ek :)

tp cantik gak...bground tu..
cm hijau je nengok :D

tp panas2 ni pilih swim pool lg best kot..hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhu..grad nti wajibb bgmbr kt ctu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...