Thursday, May 14, 2009

my empty room..

ahad petang ke shah alam
amik cik nyna, nanti kan nak balik dengan dia..
eh, untuk pengetahuan pembaca-pembaca,
cik nyna ialah adik kepada cik sweethoney
hehe

aku buat kerahan tenaga kepada adik sendiri
mintak tolong kemaskan dan susun barang-barang aku
aku ni kalau mengemas, ada sikit failed lah

so, isnin pagi tu setelkan barang..
angkat masuk kereta
susun bagi muat semua..
tengah hari pergi lunch dengan kawan..
sebab petang kawan dah nak balik penang..
tataw bila lagi boleh jumpa ):

pas lunch tu,
aku pun balik bilik..
lepas tu baru la nak baring-baring
ingatkan nak lelap sekejap
nyna pun sama, aku tengok dia dah lalok
macam nak tidur sangat dah rupanya
alih-alih boleh tak letrik takde?
ni taktik UKM nak halau student dia ke apa?
hari dah la panas terik
dengan letrik takdenya
memang tak tahan lah..
dari terbaring-baring tadi,
trus bangun pakai tudung..
trus blah nak pergi rumah makcik pulak.. ahaha
bagus bagus..
taktik anda menghalau students adalah keji wahai UKM ;p
selamat tinggal kepada bilik e2-305..
bilik yang aku duduk selama lebih kurang 5 bulan
bilik yang aku duduk dengan sha
bilik aku ngan sha adalah bilik paling sepah sekali
haha
dan sha adalah roomie aku yang paling sempoi and best sekali
kalau gelak, suka gelak kuat-kuat sangat
pukul 2-3 pagi kita nak mengilai je keja kan sha
haha
kita ni duduk sebilik,
tapi hari-hari banyak betul benda nak sembang..
hari-hari ada je topik..
semua benda nak update
benda kecik-kecik tah pape pun semua nak cerita
hehe

gonna miss everything that i leave behind..


5 comments:

Shafie said...

bleh plak tade letrik ek..
taktik berkesan kalau gitu :P

terigt cuti sem lps.hehe

wah da bersih n kosong bilik..
xpe mesti ade gmbr kenangan..hiks

MiSZuE said...

bye2 bilik e2-305
aku pon ade tggl memori kat sini kan kan haha

winduuuu kattt pompuan dalam gambo tu gaks!!!

jejakalkindi said...

aik..dah habis mengemas..baru ingat nak tolong..haha..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sha y kuatt gelakk.....hohoho..windu ukm sudaa...

lily lotus said...

kenangan terindah gitukan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...