Thursday, May 14, 2009

sempat aje singgah..

before pergi umah makcik aku kat kajang
menyempat lagi kitorang singgah makan kat old town
hihieh, korang dah lunch kan?
so takde hal la aku letak gambar mi udang ni pun kannnnn :D

aku ngan nyna memang hantu camera
tapi aku rasa nyna lagi dasat kot
penat aku nak melayan dia
haha
nasib ko tu adik aku taw ;pni lah dia adik saya..ini gambar tak jadi
haha
sebab elok je tengah posing
tiba-tiba aku nampak ada dua lelaki angkat phone dia nak snap gambar aku
lepas tu diorang gelak-gelak
haih! bengang gila aku..
pensibuk hal orang betul..terpaksa amik gambar duduk je lepas tu taw
haha

baru je nak gerak pergi umah makcik
kawan call, bagitaw dia dah nak gerak balik
aku pun suruh dia tunggu kejap..
nak jumpa, tataw bila lagi dapat jumpa lepas ni
)';lepas tu zast kitorang terus gerak ke umah makcikku di kajang
dalam pukul 6 lebih sampai..

kena get a good rest sebab esoknya nak drive balik (:








10 comments:

Shafie said...

ade org nk snap picca izza ek..
ke blogger gak tu :p

ye la..asl awek cumel org nk snap ek.

oho..adik izza lg kaki posing ye..
xpe..sama2 posing je r..
meh cni tlg snap kn :P

atty's said...

wakakkaa.,izza..sapa le yg nyibuk2 tuh..

semoga selamat sampai kg ye amin..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

spek apekah ko pkai tu mek..??

Tny said...

Sedaap je nampak.. sedaap ke?
Ahh.. ni buat teringin nk pegi ke Oldtown sekali sekala nih.. :)

y a n said...

smile iza nyer style mcm yan nyer la plak
(:
*yadayadayada*
:P

Zack ~ 'A said...

aku pom nak tanya soklan samo ngan ayien..
spek apakah??
sapakah punyo?
ehhh silap..
baru beli ke..
hik3..
:P

MiSZuE said...

aku pon nak tanye
spek sape tu,
haha

★ Nu♥ℜul ★ said...

hehehehe..
sys tweet cgt tuh r downg nk nyibuk2
ambik pic sys .. ;D

Lily.Lulu said...

sib baik mee udang
kalau mee bandung mau akak kelaparan ok !!

:D

Redbloodsnow said...

uiii...meee udang tuuhhhhhh!!! neh yg watkan aku langgar pantang lg neh..ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...