Wednesday, May 13, 2009

rindu

banyak sangat cerita nak update
tak taw nak mula dari mana..
hati plak macam kacau jek sekarang ):
dahla ko pun sama buat aku susah hati.. ):
takmo gni eh syg?

sentimental la plak rasa nak taip entry neh
ahaha
yer, rindu kakakku yang seorang ini..
sabtu hari tu, dia temankan aku tidur..
untuk kali terakhir kat UKM lah );
tidur lambat malam tu..
lambat sangat.. kita ni banyak masalah jiwa kan syg..

thanx for everything eh..
ades, tak boleh ah..
aku syahdu habis la ):
ee.. bengong! bengong! haha
memalukan aku betul mcm ni.. haha

pagi ahad lepas, pukul 10 lagi zue dah kejutkan aku
dia ada kenduri tgh hari tu
memang tak paham..
asal tdur UKM je, mesti ada kenduri
ahahaa
tapi sebelum anta balik umah, sempat singgah warta jap..
thanx ye syg temanku aku..

final sem aku kat UKM
banyak masa dihabiskan dengan ko..
time peluk ko tu,
kalau peluk lama sikit lagi, confirm meleleh..
sedih siot )':
tapi nasib baik kita taw segan kan
ahaha
peluk pun laju-laju jekk

nnt kita jumpa lagi kan (:
lagi 2 minggu kan (:
yeay (:









5 comments:

Shafie said...

awww..
rindu zue ek..

xpe t korang jumpa r tu..
2 minggu lg tu =)

np izza pon ade masalh jiwa ke.
hrp ia dpt diselesaikn.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..suda rindu2 an....jiwa kacau..?? mengapakah o...sbb bf jaohh ekk...

atty's said...

salam ziarah izza..takecare tau..

Nem0 o0h Nem0 said...

takpe 2 mggu tak lama tu..
muka ko nmpk sama kan,myb sbb da rapat sgt.. =)

MiSZuE said...

i miss u too..
sorry tau yang semalam aku wat ko susah hati haha

ko pon selalu wat aku cmtu

bueksssssss

2 minggu lagii yeyyy~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...