Sunday, May 24, 2009

keluar rumah akhirnya..


woh, tak tahan..
asyik mendap kat rumah je
akhirnya, petang tadi keluar jugak
haha

yerlah, duduk rumah bosan
nak keluar huha huha, takde duit T____T
haha, macam sadis sangat
dahla start je enjin, tengok tank minyak tu berkelip-kelip
sabar aje lah )':

aku kalau balik rumah, memang macam ni
mendap aje kat rumah
tak ramai kawan kat sini

petang tadi, adik aku ajak keluar makan laksa dengan cendol
macam best walaupun aku tak minat sangat kedua menda alah ituyeay! akhirnya keluar jugak setelah mendap 2 minggu di dalam rumah!!

pergi makan laksa + cendol kat pekan..
orang sini panggil tempat tu lembah.. (pelik ek?)jemput makan korang..
aip~ tengah-tengah malam jemput makan plak kan ;D
keluar berdua dengan adikku ini..
ni kat area kaki lima
ade kedai-kedai bukak
aku rasa macam orang asing kat tempat sendiri
nampak sangat jarang keluar rumah kan











6 comments:

zanetti_be said...

jalan2 cari makan.heheh.

y a n said...

heeeeeeeeeeeee.. nanti yan balik kuale kangsar.. yan roger iza k..?

DrSam said...

sekali sekala keluar ambil angin tak ape. kalau lama sangat terperap dalam rumah boleh masak juga otak, apalagi musim panas ni.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

laksa....cendol..fav aku tuu wehh....

MiSZuE said...

sedap x laksa tu..nanti bwk aku tau yang hehe

Redbloodsnow said...

wahhh..jalan² jek dua beradik neh ek. best jek ade adikkkk...akuuu xde..sobsobsob


:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...