Sunday, May 3, 2009

ikea

hari jumaat keluar pergi dating jalan-jalan
aku request mau pergi KL
tapi pendirian memang la tak reti tetap sungguh
mula-mula nak ke mid val
lepas tu teringin nak makan meatballs ikea pulak
lepas tu nak tengok movie dekat cineleisure
eee, banyak songeh betul cik izzatul ni kan?

lastly, buat keputusan pergi ikea
lepas tu pergi the curve
lepas tu pergi cineleisure
senang, semua satu tempat saje :Dlooks so yummy kan?
memang yummy pun!
walaupun ada orang cakap aku suka sangat ikut orang ):
yerlah, takde pendirian
ikut je orang lain kan
sedih )':
sedap.. :D
nak share?and yahooo.. (apakah yahoo.. tapi dot dot dot..)
patutnya YAHOOO!! kan? :D
dapat makan kek daim :D
sedap, tapi a bit manis lah
macam biasa
1 masuk mulut aku, 2 masuk mulut orang sebelah ;p
hehe

lepas makan,
pergi jalan-jalan kat the curve kejap
lepas tu terus pergi cineleisure
tak taw nak tengok citer apa
pilihan pun macam tak banyak kot
lastly kitorang tengok mall cop

mula-mula cerita agak bosan dan ngantuk yer
dah lama-lama baru rasa okey sikit
bolehhhhhhh lah..lepas tengok wayang
terus berangkat pulang
dan kaki aku adalah sangat saket disebabkan high heels ini
tak makan kaki sungguh dia ni
degil taw..
tapi maybe sebab baru kali ke 2 or 3 pakai kot
so dia degil lagi
still nak lukakan kaki aku ):
tapi takpe, pompuan memang suka seksa diri
sanggup saket kaki asal nampak cantik
hehe
sapa setuju dengan saya, sila berdiri!
kalau tak setuju, duk diam-diam kat sana.. hihi





14 comments:

joegrimjow said...

da la ngah lapo ni
ishhhh

Pak Chu Car (Apih) said...

uiii best best.. ikea memang tempat dia dining best.. kat arab saudi ni pun ikea dia complete ngan gi tempat makan .. sedap

ddyana said...

mmg suka la meatbol and kek daim tuh..fevret..

PinQib said...

hoho,.
kuat sungguh angpa merayaou2,.

len kali nk juin!!

Farah Amin said...

kek daim? first time dengar ni, nmpk cam sedap gila

bspotgurl said...

looks delicious!! yummyy

Shafie said...

tu r byk songeh2 ni :ppp

uik..ish..
sapa lak kata kakak ku ni cmtu..

asl cumel je tmpt parking tu..
nmpk clean putih..hehe..
org tu mmg da cumel bia la..hik3

MiSZuE said...

sedapsssss

yelah..nak cantikkan kenela sakit..
x gituuuu ;)

lily lotus said...

aduhai...jeles ni...akak gi haritu punyalah ramai manusia kat cafe ikea tu...tak dpt rembat meatball!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

meatballs...eja..jom g ikea jom...hahahha...

Redbloodsnow said...

napelahhhh kat cnie xde ikea ek. gerams aku nk makan meetball tuh taw

mamma mia! said...

aku berdiri! aku stuju! tp aku akn givap.. bpe byk dah kasut aku beli baru pki skali. pastu mkn kaki pastu tobat xnk pki lg. hgihihi

sweethOneY said...

joehehe
nakk??

pak chupak chu skrg kt arab ke?
mknan kt food court ikea sedap2 :D
tapi satu je la klo g ikea.. letih nak memusing sbb one way :D

dynddsedap kannn
menjilat sudu!

pinqibmai la join.. hiks

farahsedap yang
rasa cam choc tu la..
tp mmg yummy2.. cuma manis sikit (:

bspotgurlyep.. tedappp :D

shafhehe
tempat parking tu nmpk kosong je pasal dh tgh mlm
hehe

klo lantai tu kotor, kte pun x sanggup kot berkaki ayam shaf :P

zuehaha
tp kaki aku mmg saket gila hr tu ):

kak lilytu la kak
manusia punyala ramai
kitorang nak dpt tpt duduk pun payah

ayeinpe lagi beb
dah abis xm ni.. hehe

ziehehe
tu namanya ko kena dtg sni la cyg oiii

tedap weh
x rugi ko amik flight pergi balik semata2.. haha :P

mama miahehehe
biasa aku pakai sekali 2 je saket
pastu pakai dh okey.. :D

Alya ^ Marlyna said...

bila u ada kat ikea ni friday last week ke? alya pun ada kat sana friday, saturday, sunday pun ada..ehhehe. sajer jln2 kat KL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...