Saturday, April 4, 2009

jalan-jalan

sepanjang hari duduk rumah aje
plan nak pergi ipoh jumpa GG terpaksa dibatalkan
): sorry dear

petang sikit baru keluar
nak beli barang
niat hati nak buat puding karamel
kamu mau tak sayang?

singgah optometrist nak ambil contact lens
tapi pergi lambat sangat, kedai dah tutup ):
aduhai~ bila la pulak aku nak pergi ambilnya ni..

on the way balik rumah
singgah kejap kat siniactually tak niat pun
i was just parked my car there
sementara menunggu arip pergi beli slurpee~ slurpppp~~

kalau kat kawasan aku ni
kira tempat orang lepak lah ni
malam-malam cantik..
penuh dengan lip lap lampu :Dade replika plane lagiaku pun nak ambil gambar jugak kat sini
hihi
bukan selalu dapat peluang ;p
sebab selalunya budak-budak muda (read:lelaki) yang ramai
so, macam segan lah if aku tiba-tiba camwhoring kat situ ;p

ada sapa-sapa sekampung dengan aku tak?
kampungku di kuala kangsar (;







8 comments:

Liquid said...

eh eh sekampung la.
incek liquid nye di KUALA lumpur.!! agagagaga.

same la tu kuala jugak kan kan kan..??! eheheheh =P

kojah said...

alaaaa...kita tak sekampung la...=P

opaq said...

nak gi sana nanti...


ko bawak aku eh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

liquid wat lawakksss...hahahha...

beb..amek gmbo dkt2 gn plane tu....cun r..

Mustaz Aizul said...

wow..kapal terbang. katne tu?

MiSZuE said...

hahaha..
lawa la syg,,
aku nk p perak ..singgah sane lahh
iyo2 jek hahaha

sweethOneY said...

liquid
hahaha
klo mcm tu, ramaila yg sekampung ngan kita.. bape byk tempat ada KUALA depan dia.. hahahah

kojah
hehee
kampung awk ktner? :P

opaq
owait.. bisa diaturr

ayein
ko taw xpe..
seb bek dgr lawak dia free jek
hahaha

tu la.. kena tgu line clear, klo tak.. segan acik!

mustaz
kat kuala kangsar cik muz :P

zue
heeheee
meh la klo nk dtg.. di alu-alukan taw!

Redbloodsnow said...

lawa lah replika plane tuh yang. psstt..a'ah mmg segan kan if nk camwhoring bile ade ramai dak2 lelaki dok lepak...huhu

kang x pasal² kene ejek..kehkehkeh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...