Sunday, April 12, 2009

main game budak-budak

hee
siap main game lagi kan
berenam pun jadiiii.. hehe..
eh, ramai apa enam orang kan? ;p
apa plak yang niza ni buat?
hee.. kitorang main game
sapa kalah, muka kena tempek bedak
muka aku paling banyak kena tempek..
zura jahat owh.. tebal bedak kat muka aku ni pasal dia lah
kalau kalah ngan dia kan, memang tak kasik can punya
mesti muka jadi cam tepung gomak aje ;p
haha
tapi best gila lah main macam ni
dah lama kot tak layan game budak-budak macam nimasa ni kitorang tengah main game ala-ala kotak beracun
semua pakat nak laju je passing
takot kena denda lah tu.. ;pinilah hasilnya setelah habis game
tapi agaknya korang tak berapa nampak kot
sebab silau tu :D

meh meh cape nak join main bedak?
haha









10 comments:

pwincess AJA said...

waaaah.
beshnyeee.
wase cm zmn2 kanak2 dlu.
kikiki
;DDD

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..sonok2..nti msti windu dat moment kann...cedeyy..

★ Nu♥ℜul ★ said...

bestnyer ..

Liquid said...

wa wa nak jugak itu main bedak..!!

nak puteh..!!

ehehehehe =P

zana said...

wah!
bezz nyer korang maen
mau jugak!!
lawa la muka kena bedak.hehe:)

Nem0 o0h Nem0 said...

muka ko ttp comel walaupun ne tempek bedak cmtu.. =)

sweethOneY said...

aja
heee
betul yang
teringat zaman skolah dlu ske sgt men game ni :D

ayein
aah..
nnt nk print semua gmbr ni.. br puas sikit hati aku tgk :D

nurul
best (:

liquid
heee
meh2 sini nak putehkan (standby ngan bedak seguni..eh! bedak ke tepung ni?!!)

hahaha

zana
hehe
bedak bertempek tu lawa ekkk :P
meh la sni akak nk tempekkan kt zana gakk

MiSZuE said...

wah2
sonoknye

haihhhh

nk ikot=(

Shafie said...

cantiknye..
ade bedak..ngee :pp

Redbloodsnow said...

ek ehh..baru pestime zie tgk permainan mcm gnie. nnti bulan 7 t kte 3 fea main mcm gnie gak kat damai nnti nak x???..lalalala


:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...