Friday, April 10, 2009

kami di tepi tasik

hye semua!
gila kentang punya penat hari ni
mata aku dah macam nak terpejam aje
tapi tahannnnn
sebab nak update blog dulu
barulah boleh tidur dengan lena
haha

hari ni seronok + enjoy + fun + interesting + penat killer
haha
apa kejadah aku bangun awal hari ni kan?
sebabnya kitorang nak pergi picnic!!
yeayy!!
kat mana?
tepi tasik putrajaya je.. ngee!!
before pergi putrajaya
singgah amer ali beli nasi lemak 2 bungkus sahaja ;p
sebab jangan tamak
banyak lagi bekalan kita yang lain, hehepenulis blog ini bersama rakannya yang bernama ainniza bersama sha merangkap teman sebilik penulis
boleh phewitt kat dua-dua sebab mereka single ;pzura yang asyik dengan cerminnya aja.. and citah enjoy sangat ^.^
sukaaa..

gambar-gambar dalam entry ni sebelum muka kami semua comot
gambar versi comot akan diupdate selepas ini

selamat malam semua! :D

updated..
more picthas uploaded!
rugi la ambil gambar banyak-banyak,
lepas tu simpan buat pekasam kan ;p

acara membuat sandwich

dah boleh ngap-ngap lepas tu :D
ops~ kelakar kan..
kitorang picnic main ikut dan je
suka hati aje.. asalkan boleh spend time together ;p
tikar pun takde
bentang paper bodoh-bodoh aje.. haha

ala.. nanti mesti rindu moments ni kann (':









12 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

citah ekk name dak tuu..cantek gilerr..natural beauty..suke tgk die time present...

kojah said...

bestnyerrr!

Izan said...

picnic makan mamee je ke??? =)

Dakjaat™ said...

ingatkan dengan kawan2 tuw.. eheheheh!

Erda said...

warghh...upenye g piknik. kat putrajaya? x panas ke? hehehehe...teringat g piknik kat desaru dgn kwan2. ishh, kite nie asyik teringat je. tp jeles la, nak g piknik gak!

Lily.Lulu said...

best best !! akak sukaaaaa .....
picnic
dah lama x macam nih
:D

atty's said...

semua awek..lawa2.kalo fir..tgk suka nieh

sweethOneY said...

ayein
aah.. citah namanya
dak sekolah aku dlu :D

comey kan dia

kojah
best!
hee.. nnt awk pergila picnic ngan kwn2 plak b4 cuti ni :D

izan
heee
ade lg la makanan lain :P

dakjaaT
kawan2 mana ekk?

erda
hehehee
picnic bawah pokok..redup ajee
org pandang pelik je.. hahahaha
agaknya org dtg santai petang2, kitorang pagi2 lagi dh terpacak :P

apa lg? roger la kwn2 ajak p picnic.. hiks

kak lily
heee
ajakla abg EA pergi picnic kak.. lg romantik :P

kak ty
amoih2 fir.. hihi
tecik2 dh taw nk ngorat amoi ek :P

Nem0 o0h Nem0 said...

best tul berpicnic..
lagi best sbb dpt spend masa dgb kwn2.. =)

MiSZuE said...

tempat haku ber feeling2 hehehe

yang nasik lemak!

Shafie said...

besh nye..piknik gitu..hehe :D

Redbloodsnow said...

bestnyer korg berpicnic yangg.kesemua plak cun2 tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...