Monday, April 13, 2009

girlfren meet up

dah lama tak jumpa makcik sayang ni
last masa minggu lepas kot ek yang?
eh, lama ke macam tu? hehehe :D

so semalam ajak dia teman p dinner
mula-mula dok osom nak naik kereta sapa
last-last jumpa kat oldtown je terus
hehehe
dahla hujan, gigih je kita ni kan yang
ciannnnn dia demammm ;p
itu yang minum hot coffee je kan yang?
kalau tak, harus amik yang coldtry amik sticky rice + chicken curry
tedappppppp.. tapi sebab pulut kan,
makan banyak-banyak terasa muak plak..

borak-borak, gosip-gosip..
dalam pukul 8 chow sebab budak sekolah ini mau study ;p
hehehe









9 comments:

MiSZuE said...

haha lamelah sangat..bagi kite lama kan yang...sok2 teruih tak jumpe dahh sob4*

hehhe

ala x sempat nk rasa food ko la..tekak dah payau giler huh!

Fadhlah said...

sapa da?terjah blogg org..terkezut....hehehe

Redbloodsnow said...

hehehe...klo nk jumpe gf..mmg gagah jek redah ujan kilat bagai..


:P ooo demam ghupernyer die...

~dARlee zURiS~ said...

hah nie lah budak nie
cian si zue tu demam2 kena teman kau
dok je lah bilik mkn megi
meh sini piat sket tinga tu.
buekkk!!!
;P

Erda said...

bestnye mkn pulut tp mcm tak sesuaiiii mkn cicah curry....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pulut kah...wahh..lmak2..ngeh2...aku da smghu lebey x lpak oldtown...haruss roger eja...

sweethOneY said...

zue
hehe
kan aku dh suap ko mula2 tu.. mst lupaaa :P

fadhlah
hehe
sayep izza :D

zie
hehe
bosan la duk bilik sorang yang
tu yg ajak zue kuar
lagipun aku mna taw dia tu demam..
alih2 semua org nk salahkan aku plak ):

kak zuris
bukan aku paksa dia teman punnn..
ajak je.. klo xnk, zue leh ckp xnk kan (:

lgpun mna taw dia demam.. dh smpi old town br taw..
klo tak, mst suh dia rehat umah je

erda
hehe
dh pairnya mcm tu :P

ayein
yeszzaa!
aku menambah lemak dengan gigihnya semlm :D

MiSZuE said...

ala yang..nape emo lak nie...
sape lak salahkan ko nie..
aku pon baru tahu aku demam yang ...

ala meh hug meh..
aku xkesahla sakit ke ape ke..
mesti teman ko ..
sobsobsob

Faizah_Haris said...

amboii..melelehhh tgkkk kari tu...huhh....hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...