Thursday, March 5, 2009

today

1stly.. aku bengang betul dengan wifi ni!!
dari tadi asik terputus-putus
nak update dari petang tadi lagi ni
malam ni baru dapat..
grrrr!!!


okey, sekian luahan perasaan..
nak citer pasal presentation hari ni pulak ;p
today kitorang present about accounting for banking industry
walaupun ada certain probs b4 tu..
pastu masa Q&A, ade soalan tak berjaya dijawab..
tapi dr diva memang mood sangat baik la lately ni..
sebab beliau kata "very good job.."

tapi dia cakap tu masa komen last sekali
so b4 tu, rasa sejuk dah badan kat depan
sebab soalan yang dibagi tak dapat dijawab dengan jayanya );

tapi bila last dengar dia cakap camtu
yeay!! puas ati dah..

and I am sooooooooooo relieved ;Dso.. 2 more presentations next week
then im done (:
YEAY!!!!!!







4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...doakn diva okeh 31hb nti..serammm dow...

atty's said...

gud luck ye sis..

sepet a.k.a zack_u said...

next week aku exam plus presentatiom..
ape la bala menanti nih..huhu!

sweethOneY said...

ayein
hehe
gudluck bebeh

kak ty
thanx kak ty (:

sepet
hehehe
gdluck bebeh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...