Thursday, March 5, 2009

pegi jabatan akademik

pagi tadi ade kelas PSA
dengar presentation jer..
9.30 camtu dah setel suma
but lecturer still tak sampai lagi okey
prof azmi tu memang camtu lah
suka hati dia jer
mmg dia suruh start je the presentation at 8 o'clock
walaupun dia tak sampai lagi
tapi.. sudahnya sampai dah setel suma pun
dia still tak sampai lagi
camne tu?
mcm mana dia nak evaluate our presentation camtu?
eh, aku pegi kelas ni pun for the sake of attendant taw..

okeylah,
tinggalkan citer prof azmi and kelas psa nya tu
haha

habis je kelas,
terus pegi photostat IC
then pegi beli wang pos rm10
then pegi jabatan akademik
nak isi borang untuk konvo nnt :D
yeay~
dah setel!!!
lepas ni, nak setelkan gambar pulak (:







4 comments:

eYaNacOMeY said...

pastikan gmbr tu comey..nnt akan kuar kt dlm skrin beso dlm dectar tuh..hikhik

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..da setel da..?? aku x smpat ag nk wat...mls btol nk g pusan tuu..hahahaha...

~ gyena~ said...

wah..congrat babe..make sure touch up lelawa b4 bergamba tu

sweethOneY said...

yana
hehe
tu la
jap g kuar muka beso2 x comey :D

ayein
hehehe
pegi pusan tu aku beli wang pos la.. ko mls g beli kt luar :P

gyena
hehe
mestilahhhh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...