Wednesday, March 4, 2009

sekali-sekala layan tag best juga

aku ni cukupla pemalas nak layan tag
tapi sekali-sekala klo kena ngan mood aku,
aku layankan jugaaa ;p

ni tag dari anna

Tag rules :
  1. Anda dikehendaki mengambil 3 pics bahagian diri sendiri
  2. Pastikan dicrop
  3. Setiap 1 pic hanya boleh menampakkan 1 @ 2 anggota sahaja..
  4. Huraikan sedikit tentang pic itu...
mata yang tak berapa nak besar ;ppink lips ;p hahahajari yang runcing..

boleh? ;p







10 comments:

JohnJenin said...

pergh cantek mata. Boleh jadi model contact lens :)

lily lotus said...

daring u mata..cantik..hehe

Cek Yot said...

semua bahagian tu sangat comey. warghh...cantek nyer jari. kawin sok mesti amik gambar mak mertua sarung cincin banyak2. tak macam jari haku yang macam tak cukup inci neh

Tny said...

Owh.. simple camtu je ke tag nih? Motip nya apa yea? Hikhikhik.. kebanyakkan blogger post gmbr hidung.. dia plak kasik jemari runcing =D

[ĀŇņÄ] said...

iZZa...
kamu ngelat ek.. =)
mane aci tuka ayat "di bahagian muka" ---->> "bahagian diri sendiri"..

Rashid said...

salam sweethoney,

hmm memang sweet..

sweethOneY said...

john jenin
hehe
mmg pki contact lens la awk :D

kak lily
auww :P

cek yot
haha
op kos letak part comey ja

hahaha
tu la kwn aku ckp, jauh perjalanan cincin tu nk masuk jari aku
hahahah

tny
psl simple la layan pun :P
kui3..

anna
hehe
men ngelat sikit xpe kan yang :P

abg rashid
hehe
mekaceh abg

Shafie said...

phewiitt :pp
shaf takbleh tgk pink lips..haha

Redbloodsnow said...

waaa yunk...aku pnah tagged ko tag neh...haiippp. hehehe...

pssttt aku suke cuker part2 yg ko snap tuh...lawa :)

sweethOneY said...

shafie
hehehehe
jgn ar tengokkkkk x__x

zie
hehehe
yeke yang? aku tak pasan laaa :D

hihi, mstla aku snap part yg lawa jek :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...