Tuesday, March 3, 2009

life as a student..

hehe~
lately ni.. memang menjalani hari-hari yang sungguh busy
tak sia-sia aku tdur lambat semalam
pastu bangun awal gile pagi tadi ;D
kul 5.30 tu aku bangun.. hahaha
pastu presentation teori amalan perakaunan tadi sangattt lah okey!!
aku dah rasa puas ati gila dah
pasal dia baik gila pagi tadi
semua yang kitorang jawab,
dia senyum je.. pastu angguk
ish, puas ati dah la aku tengok muka dia dok senyum je tu (;
jangan hari ni dia senyummm jer
esok dia menyinga udah la ;D
hehe.. esok aku ade satu lagi presentation kelas dia..
sempat lagi wan jeling camera
hehe

eh korang~
nak jaja gambar menyengal kat fac leh x? ;D
ahhh.. cakap takleh pun nak jaja juge ;p

the best roomie ;Dbincang-bincang pas abis kelas ;ptakde motip apa gambar ni
aku saja menyengal..
hahawan dah tak larat nak layan
sampai dia cakap

"stop pretending!!"

hahahaai love UKM
pheeewitttt.. ;p"sha.. rasa happy lah hari ni,
jom g jalan-jalan nak?""jom! kita nak pegi mana?"

"kita pegi..

erm..

nak pegi mana ek??"

.
.
.
.
.
.
.
V

"kita pegi makan grilled black pepper chicken okey x?"
"pastu layan blueberry cheesecakee..."

nikmatttt oooo

dah~ dah..
aku nak p ganti tdur aku ;D









8 comments:

nanonano said...

ayam rentung meh???
kek hape tu??
xsedap je tgk..
lalallalala~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bagus2..sukses presentation ko..doakan aku 31st nti plaks...

Erina Asmawani said...

pose jgn tak pose..x lame lagi x jejak fac da..nanti rinduu =p

kehidupan seorang pelajar sem akhir..mmg bz kan..huhu..
Gudlak presentation sok. All the best =)

Liquid said...

uuu cam sedap jek itu ayam..!! tetibe terase lapar plak neh..!! huhu

MiSZuE said...

whoaaa mkn xajak:(

Tny said...

Inikah life student zaman sekarang? Makan kat restoren hebat!!! **padahal kita kat sni kepunan itu SR cisskek**

=p

Faizah_Haris said...

aduiii....wat akak lapo jek tgk pic makanan tu

sweethOneY said...

nano
haha
ayat2 seorang pendengki :P

ayein
aminnn.. mintak2 mood dia okey je nnt

erina
hehe
taw xpe
abisla kerinduan kt UKM ni nnt ):

liquid
kui3.. jgn maree
saje nk bg encik liquid lapaaa :P

zue
whoaa...
ko kije la cyang

tny
hehe..
pegila carik pasni :D

kak faizah
hehe
akak on diet ag ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...