Monday, March 30, 2009

nak kek!

selamat petang semua~
penatttttttt owh hari ni
padahal satu kelas je
apa yang penat pun tataw laa :D

hari ni kelas pukul 12..
pukul 9 lebih dah bangun taw
awal kan? (ke tak? hehe)
semangat bangun awal
nak study, nak prepare notes before pergi kelas
sebab kelas hari ni bincang case study
dr rahayu cakap the best group akan dapat kek SR!!

hihi

tapi tak taw lah group mana yang akan dapat kek tu
oh~ kot-kot lah ade student UKM, FEP..
highly recommended to enroll in her class :D very fun ok (;
minggu depan last kuliah..
kenapa sem ni rasa pendek sangat ek?
masa aku LI hari tu
rasa lama gila 4-5 bulan kat audit firm tu..
ni pejam celik pejam celik
aik... dah nak final exam??
BIAR BETUL!!

uuu.. semua aktiviti berfoya-foya harus ditinggalkan serta merta!
hahaha.. boleh percaya ke?

aku akan start final exam 20 april
and last paper 7 may..
lepas tu..
bye~ bye UKM

)':

tak dapat bayangkan hidup tak bergelar student )':








7 comments:

ezaty said...

hahah..
cubee r bayangkan..
leyh kawenn r!
haaahhahahaha =))

MiSZuE said...

sobsobsob
aku emosiii tibe2222

Erina Asmawani said...

samela kite pon final 20 april gak..tol la izza..sem ni rase pendek gile..huhu..tetibe dah final kan..izza x sambung master ke?

13may said...

:)

~dARlee zURiS~ said...

sila betulkan ayat last tu
'tak dapat bayangkan hidup jauh dari iim'
kan?
kan??
kan???
hahahaa..aku tau
=P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ape status kte lps ni ekk..?? pengangurr ka..???

sweethOneY said...

zaty
aik.. akak yg bercinta.. ko yg nk kawen plak? hehee

zue
alahai yang.. xmo emo2 ):

erina
tak kot yang.. xmo wat master..
nk wat acca..tu pun pas keja t lah (:

13 may
(:

kak zuris
auwww
hahaha
ko ni kan kakkkk
ske nah malukan aku kannnn..ahhahaha

shadap u

ayein
uwa.. aku tataw la
tp ko dh pasti bergelar tunangan org :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...