Monday, March 30, 2009

contact lens saya

before ni ada lah 3-4 orang duk tanya warna lens aku
lepastu teka warna lens aku hijau plak
iim tu lagi best, ade ke cakap kelabu
ko main-main ngan aku ye?

okey kawan-kawan,
warna lens saya adalah coklat..
brand saya pakai adalah tutti
3 months disposable
power mata aku.. err.. tak bape ingat la pulak :D

bagi aku lah kan..
brand ni sangat comfy lahh..
tapi ni pendapat peribadi aku..
kalau korang try,
then tak sesuai.. sila jangan salahkan aku ye ;p








16 comments:

ezaty said...

ouhh!tidakk..
biijik mate dyee sunggoh besarr..
(cepat2 larik g dapor amek pisau nk korek bijik mata tueee)
hohoho..!

~dARlee zURiS~ said...

coklat??
asal aku nampak cam ijau?
buta warna kah aii??
;P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tutti tu brand ape yunk..??

haneehunny said...

ehehe..its dark brown rite..chantekk..my fav color 4 lens

Liquid said...

uhu incek liquid nampak cam kaler2 biru plak. huhu rabun warna agaknye. haha. =P

♥Zack ~ 'A♥ said...

santekk la za...
aku pom tringin nak pakai contact lenses tp sy adalah takot n seriau..
hikss..
lelagi nengok rumate aku tu mase memula dia pkai ayoyoyoyo nangis2 la siap.. tp tipu2 la pasal mata dia berair je hak3...

QueenWizza said...

a'ah la..nape x nmpk kaler coklet.
hehe unik.
n x pnh dgr brand tutti. mahal x? nnt nk kawen nk pakai lens kaler. bley carik hehe.
tp siyes x prasan kalo pegi kt kdai spek tu brand tutti ni..

atty's said...

lama sudah tak pakai contact lense

Shafie said...

Oo..
manis madu pon nk wink2 ek..haha
nway mmg cantik :)

nanonano said...

nanti kawen pinjam ehh..

err ske2 je nk kai orgnye power ntah brape2 tu
:p

MiSZuE said...

cantik cntct lense makcik ni
nk beli gak ar!

Erda said...

tuti? mcm x penah dgr lak...hehehe, comfy eh? contact lens yg kite pki x bape nak selesa...bley try...;)

sweethOneY said...

zaty
haa.. ko berani meh buat meh (standby pisau kat blakang)

hahaha

kak zuris
ko mmg rabun warna kak :P
ptt la kena samann (tibe2)

ayein
tutti tu brand under bescon.. :D

hanee
hehe
i mmg ske pakai ala2 natural color
kunun2 tidakla nmpk sgt mata i ni plastik

hehe

liquid
hehe..cuba la en liquid pakai kaler biru
teringin saye melihatnya.. hihi

zai
ahahaha
mula2 pakai pun nangis gak aku niiii
dok kt kedai try lens tu berejam2 tak mau2 masuk lam mata aku.. hahaha

tp kini sy sudah pakar :P

wizza
aa.. x byk kedai jual brand ni.. dia under bescon.. rm80 je sepasang
pakai la lens nk kawen nnt (;

sure comelll.. hihi

sweethOneY said...

kak ty
hehe
kak ty xmo pakai ke?

shafie
eceh.. apa yg mmg cantik tu shaf :P

nano
tahnyeee
bistu aku nk pakai apa klo ko pakai aku nye? haha
jap g klo aku jatuh dr pelamin, sape malu? pengantinnn jugak.. hahha

zue
haa.. macik ni lagi sekor
pegi buat spec! dh taw rabun :P

erda
skrg pki brand ape ek?
tataw la comfy ke tak ngan u.. hehe.. tp kte pakai okey je (:

Nem0 o0h Nem0 said...

babe,yg aku kate kalr ijo tu sbb mmg cm kaler ijo la.. ker kaler tu ikut warna tudung ko..hehehe

Redbloodsnow said...

lawa mate ko yang...weewiiittt!!! suke ek ko pakai kaler coklat. klo aku, aku suke pakai kaler purple jek..hahaha.

tp skrg sgt² dh kemalasan nk pakaikan lens. soo jwpnyer lame giler dh x beli lens :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...