Saturday, March 28, 2009

sayep jakun lagi!! :D

hehe
aku tataw la aku ni yang tak hidup dalam dunia luar ke
duk terperap je kan dalam UKM ni
or orang lain pun sama jakun macam aku gak ;p

hahaha

kisahnya.. hari tu pergi bank islam
sebab nak print penyata bank
untuk claim elaun tu lah
JPA nak penyata bank islam
tapi mesin tu rosak ke apa tah, tak leh nak print
so, kena pergi kaunter untuk print muka depan akaun
aku ngan ain tercari-cari la mesin nak amik nombor tu
terpusing-pusing okey dalam bank islam tu

sekali..
dah canggih ek rupanya?
ke aku yang kz (ketinggalan zaman) sgt?
HAHA
kena masuk mykad kat benda alah ni
untuk amik nombor giliran..

jakunnya sayepppppppp!! :D

so kat nombor giliran tu..
ade nama kita :D

so lepas ni sapa-sapa yang jakun macam aku jugak
jangan tercari-cari mesin kecik tetttt untuk amik nombor giliran taw
cari mesin seperti dalam gambar di atas..

hiks~









9 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ehehhe biasala tue :d

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahahha...da lamerr gak tuu yunk..aku tau ms nk wat account ms li aritu...

Shafie said...

sayep pon tak pnh pegi bank islam :ppp

bgs la 'kakak' da bgtau..tq :p
kot akn dtg nk pegi ke kn..haha

ezaty said...

hoho..
ta saba nk bace kisah org datink jap g..
hahahhaah=p

Liquid said...

ehe incek liquid pon tataw.!! sbb last time ge bank Islam 3 thun lepas.!! eheh.

bley join team jakun neh. hahaha

Redbloodsnow said...

ek ehh..klo aku pown kejakunan gak lah yang. mmg canggih gilerrrr lah.

:D owh yang...kite same² KZ..haha

sweethOneY said...

mama aqil
ehhe
sy je kot yg x biasa kak :)

ayein
yeke?
halahai... nmpk norrr lama gile aku x g bank :P

shafie
ahha
apa kakak2? :P

yerlah, klo pegi.. dh taw dh kan pasni..ehhe

zaty
haha
dah update.. sila la bace ye syg

liquid
haha
yesss...
leh join team!!

gimme pai!

zie
hehe
tu la aku dok terpusing2 tercarik2 mana la tpt nombor dia ni :P

MiSZuE said...

hahaha..
klu aku pon same yang oi...bab2 mesin ni agak jakun sket!!!

sweethOneY said...

zue
hehe
yeay.. leh gang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...