Saturday, February 21, 2009

tataw nak letak title ape..

plannya malam semalam nak rest je kat bilik
tapi..
hehe

selalu ade tapinya kan ;p

sha ajak teman dia kuar ngan kawan-kawan dia
dorang nak tengok geng : upin~ipin tu..

semangat la ni pegi JJ cheras selatan
tapi suma full house
hihi

nasib laaaaa ;p
tu la... sape suh korang tak booked awal-awal ;p

last-last, pegi lepak borak-borak kat old town bangi jer
sudahnyaaaa.. haha ;p
pegi old town biasa ini je menu fav aku
white coffee~ yummylicious~~gambar kawan-kawan sha xde plak
lupa nak amik ;p

aku ingatkan hari ni nak rest je
tapi..
macam ada orang yang rindu sangat kat aku je
kan yang kan?

;p








5 comments:

bvlgarigirl @ Arianna said...

arghhh nk tengok upin ipin jgk

ajakla kite sama,,,

ezzati said...

nmpk sodappp

Liquid said...

waa incek liquid pon xdapek tgk lagi.!! asyik full jek.!! huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pasni book dlu nk tgk upin ipin..hangatt woo citerr tuhh...

Redbloodsnow said...

nape lah cnie xde old town yek..alahaiiii :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...