Thursday, February 19, 2009

student's life :D


hari ni ade kelas psa pukul 8 pagi
sepatutnya lah
tapi lect aku tu erm.. tataw la nk ckp cane
biasa dia masuk kul 9.30
so pagi tadi kul 9 la baru aku ngan sha terhegeh2 bangun :D

lepas tu biasalah perempuan siap kan..
hehe
kul 10 baru sampai kelas
tu pun, sementara panaskan enjin keta
sempat lagikkkkkCAMWHORING!!

hehe..
walaupun dah lambat gile ni ;p
pegi kelas, prof azmi tengah agihkan group
prof azmi ni kan, dia memang tak mengajar kot aku rasa
sebab dah mgu ke berapa ni
takde satu topik pun yang dah cover

tapi, tak kisah lah
janji aku pegi jugak kelas kan ;p

jd student seronok kannnnnnnn :D









8 comments:

MiSZuE said...

lambat nye bangun ko yang..haipppp
aah best jadik student...
ape yg best yepp hahaha

Erina Asmawani said...

sempoi je lec tu..huhu..lec kitorang kalo klaz kul 830, kul 830 la kena terpacak dlm klaz tu..kalau lambt kena halau ok. huhu..takot kn.. tekanan je nak kena carik parking laju2..

ezzati said...

waaa..lewatnyee..bestnya dpt lec cmtu

~dARlee zURiS~ said...

alaa..nie yg tak aci nie
nk jadi student balik ar camnie
lalalalaa
;P

Tny said...

Ha'ah.. jadik student U seronok lah.. klo student skolah menengah x syiok!! :P

Waahhh.. teringat zmn dolu2.. rindu zman tu..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh...projek kasi..blaja nyerr idok...ape laa prof tuh..

Redbloodsnow said...

yang...suke aku tgk ko pakai liner itam...weeewiiittt..hehe

sweethOneY said...

zue
hehehe
best ar..
tp skrg tgh time x best.. hahahaha
byk gile keja aku!!

erina
:P
takotnye klo dpt lect yg garang
ade certain clas ok.. ade yg x..hehe

ezzati
:P sekali tu je la..
pastu buat dh :D

kak zuris
meh ar jd student balik kakk

tny
tu la
tp student skola best gak kot :P

ayein
taw xpe
dh stat presentation ni..
tp dia biasa masuk 9.30 gak, so tp kul 8 dia suh stat dh if dia x masuk g

zie
hehe
weeewittt :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...