Saturday, February 21, 2009

(:

tak sah eh weekend aku ni kalau tak kuar merayap..
petang tadi lepak-lepak ngan zue, ayein ngan eja..
eja, ko comel banget owh depan-depan ;p

actually jumpa tadi pun bertujuan
hehe
ade barang nak pass ayein and mc eja sini memang port lepak kot kan?
fav port..

plannya lepas minum-minum kat sni
aku ngan zue nak pegi pasar malam
sekali hujan turun dengan amat lebatnyaaaaa
stuck lah kitorang kat old town tuh
abih suma gosip zaman silam kuar..
hahaha

dalam kul 7 tu tak habis-habis lagi berborak
aku ngan zue meminta diri dulu la ;p
sebab aku nak kena antar cik zue balik dulu
malam-malam kang aku plak takot nak balik sorang-sorang ;D

tapi..
hehe
nama je mintak diri awal
dok dalam keta, ade projek baik punya ;p
kui kui kui
agak-agak apa lah acik ni buat eh?
hehe..
dapat agak dah?private manicure ;p
err.. adakah akak aku seorang albino? tgn putih nak mampos.. haha
sayangnyaaaa macik ni kat aku kan
hihi
meluat ar korang bace statement gedik ni kan ;p

oh, nak taw ape barang yang dipass tu ke?
itu nantilah ek (;








14 comments:

Dakjaat™ said...

malam2 begini aku tersenyum membaca entri terbaru mu ini .. kelibat 3 gadis pingitan itu membuatkan aku tersengih-sengih tanpa disedari.

tapi bila part dikatakan adakah zue albino sebab beliau putih gile..

aku rasa .. aku pun nak gelak terbahak-bahak ..

itu sajalah comment aku pada hari ini .. semoga hari2 mu sentiasa bahagia disamping kawan-kawanmu yang tersayang..

selamat malam miss iza.. =)

ezzati said...

ingtkan title tu muke sedeyh.... :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hukhuk..ko taw..aku dkt kul8 br balek...skali rmai laks dtg btandang table aku kn..bualll manjang..ujan x gak benti...

MiSZuE said...

albino ko ckp aku hahaha..dush dush
ko la gedik suh aku buat..;P
tapi aku kan syg ko lebih ..lalalala

Salbie S said...

oooo albino sambil mkn bueno ek? oh no! hehehehehe
Ingatkn sapalah yg pakai tudung saji...eh silap daa tudung saji plak(jgn marah tau aweks purple huhuhu) apa kes pakai tudung sajikan?
Wah u all, gosip je...lain kali buatlh blog mcm Murai.com tu!huhuhu

mc'eja said...

aduh..sian zue dilabel albino..tp mmg die putih pon.haks...next time lepak lg yer..

lily lotus said...

alahai sweetnya siap wat private manicure..hehe

Redbloodsnow said...

wakakakakaka...albino ek..miahahahaha..tuh ler ko zue, putih sgt. kan dh kene chop albino..wakaakakakaka

Tny said...

NAk jugak private manicure cmni.. amboih so pampering la...

=)

~dARlee zURiS~ said...

naik bulu roma baca statement tu
lalalalaa ;P

Nem0 o0h Nem0 said...

alahaiii manje nyerr izza ngn zue ni,best jek tgk..=)

atty's said...

tu ler..kty pun tgk eja live..comey bangat..

Framestone said...

nk ikut lepas nie leh x

sweethOneY said...

dakjaat
hehehee
yess.. berjaya menceriakan malam dakjaat :D

ezzati
hehe.. muke senyum terbalikkk :P

ayein
tu la.. klo dok tgu2 ujan reda.. x balik la aku jwbnya :D

zue
hehe
ai taw yu syg i lebey.. :P
aku pun syg ko jugee.. hiks

bak nail clipper aku! :D

salbie
hehe
x suka gosip2 ni :P

eja
aah.. zue putih sgt :p
next time lepak sama lg ekk

kak lily
sekali2 je nk manje2 kakk
hehe

zie
hahahaha
tu la.. x psl aku kena dush ngan dia sbb pgl dia albino :P
camera terlebey flash tu.. kui3

tny
aah..
sgt dimanjekan.. auwww :P

kak zuris
ehhe
statement mna?

nemo
hihi.. manje ngan akak sendiri juge ;)

kak ty
kan kak ty kannn

framestone
hehe. jom ar.. leh je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...