Wednesday, February 25, 2009

new handbag

dah lama dah dapat handbag ni
tapi mood kemalasan nak snap-snap bagai
ni atas request cik nano ni
nak tengok handbag aku kan yang..
nah~ ;p

yang belah kiri tu bukan ai pny yer
tu fea punya..
aku punya ialah handbag yg comel belah kanan tu
yer~ sama cam acik zue..
taste nak sama je kan
hehe
yang~ pasni if nak g kenduri ke ape ke
pastikan roger-roger dulu untuk memastikan kita tidak boria ;p
kui kui kui

sape-sape berkenan nak beli handbag murah + lawa
pegi la roger princess N okeh?
dia la tukang menguruskan suma benda-benda ni







11 comments:

Shafie said...

lps ni bisness N sure laku...hehe

kira kalau nmpk beg ni..tak izza..zue la ek..haha.. OOo ;pp

nanonano said...

hohoho lawo gak
bleyla beli wat hantaran..
agagaggagaa :p

~dARlee zURiS~ said...

masuk sini kena pejam mata
sharil udah banned dari beli handbeg setahun
huhuuu...

ala..pe salahnye boria
leh wat konsert free kat kenduri org ti
hahaa ;P

Redbloodsnow said...

hahahaha...lawa hp ko n zue tu yang.. oo tuh yek hbeg yg fea order..lawa²

:)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

vavavvaa....aku x declare lg nk bizns ok....

Abg Fisol said...

yey!..handbag baru..sib baik abg bukan pompuan, kalau tak mesti beli nyer..haha..

kojah said...

wahhhh!chantekkkk

tompang lalu...

Tny said...

Nampak cam sama je kiri + kanan tu..

MiSZuE said...

hehe,,yelahh klu nk kua kene tanye lu..ko kai beg hape ek hehehe

sweethOneY said...

shaf
hahaha
leh la dikatakan begitu :P

nano
lawa.. mu beli laa

kak zuris
haha
xpe kak.. ade ms g pas kawen t nk shopping beg
akak goda2 sikit sure abg shahril kasik :P

zie
aah yang
mmg tomei pun beg dia tu :D

ayein
hehe
nk buat cane
ko adalah org tgh :D

abg fisol
ehhe
wife abg kan pempuan :P

kojah
ehhe
lalu la.. x kena tol taw

tny
hehe.. x sama la yang
yg belah kanan tu handbag cinonet atas tu la aku pny

zue
haha.
tu la
dh la br dpt msg ko tny aku pki beg ape.. hahahahhaa

roxy exchange said...

owh my sling bag!!

cant wait to wear it!!

huahuahauhauahua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...