Monday, February 16, 2009

nak pegi cuci keta..

tengah harinya kitorang lunch dekat azizah
restoran favorite aku
tapi mahal la makanan dia kan yang
tak puas ati lak tibe-tibe ;p
seb bek sedap ok
muka happy pasal dah tak pening ;D

lepas makan, nak pegi cuci kereta
pergi tempat cuci hari tu
tutup lak

pastu terus zast pegi warta
cyg aku nak cari barangcuci kat car wash kat parking warta tusementara tunggu kereta siap cuci

ade citer hot yang jadik kat sni
tapi next entry lah
sebab aku rasa kalau aku tulis
kalah esei budak pmr nnt
haha








4 comments:

Redbloodsnow said...

hehehe...apekah yg terjadiii...tetttttt!!!
saba aku nunggu next n3 ko yang :D hahaha

jejakalkindi said...

rajin betul cuci keretanya...cuci mata sekali kot..hehe

sweethOneY said...

zie
hehe
udah kuar dah n3 nya yang :P

abg fisol
hehe
cuci mata apenya abg
yg cuci tu bangla jek.. kui3

:: p R i n c E s S _ N :: said...

azizah ktne beb??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...