Monday, February 16, 2009

jangan pegi car wash ni lg

aku hantar keta cuci kat car wash kat parking warta tu
and aku tinggalkan keta kat situ
sebab nak pegi beli barang dalam warta jap

dah setel beli-beli barang tu suma
pegi balik
tengok diorang tengah lap keta aku
almost finish lah tu
ko tengok,
muka aku kemain happy lagi sementara tunggu keta siap

tataw lagi pasni menyinga trus aku
haha

taw tak pasal pe?
seat sebelah driver tu,
dia pny tpt sandar tu macam patah ok..
aku suh zue betulkan, ingatkan org tu ke belakangkan
pastu lupa nak betulkan balik
alih-alih mmg xleh nak betul
aku tataw cane ganas dia buat
sampai jd camtu keta aku

hanginnnnnnnnnn!!
menyinga aku kat situ
rasa nak lepuk je sekor-sekor bangla tu
aku bagi keta aku elok-elok kt korang
dapat kat aku, seat dh terkulai?

alasan bangang diorang leh kasik kat aku
seat tu dah memang camtu,
sebab tu diorang tak berani usik
pale hotak dia la!!

zue baru je duduk kat stu b4 hantar car wash
takkan la dia tak sedar seat tu camtu kan?

haih~
suma pakat taknak ngaku lak tu
aku mmg tahap rasa muka nak jadi ijau dah
bengang gile yang amat

pastu dah bangla bodoh tu taknak ngaku
ape lagi aku nak paksa-paksa kan
pegi workshop kat seksyen 15

kat sini jumpa plak sekor pomen bangang
adeh~ memang kasik hati aku panas jeee mereka ni
abg tu check seat tu,
dia cakap seat dah patah
kena tukar semua sekali, suh aku pegi kedai seat plak dah
dia cakap harga dalam rm200++

wahhhhh~
nak melalak rasanya aku kat situ
hati dah terpanggang habis dah rasanya
call iim, rasa nak nangis T________T
dia pun kesian, trus siap-siap nak datang
aduhai, manje betul ek aku?

pastu zue ajak try pegi workshop lain
abg kat workshop tu nice sgt
rupanya dia cakap skru tercabut je
ape ke bodoh sgt pomen b4 tu ckp kena tukar seat semua trus?
aku ni mmg lah tak reti, bukan bidang aku
yang dia tu, huh!!
mementang pompuan mintak tlg ek
ko nak main-mainkan aje
muka dah lega sikit
nasib aku mempunyai kakak yang baik T___T

kawan susah senang ni taw..
kan yang kan
ades.. air mata terharu nak kuar lagi ni
aku susah, ko tolong
t ko susah, aku tolong ko pulak yang
ha.. jangan nak nangis plak
aku taw ko tengah touching tu ):


kesimpulannya,
abg-abg kat situ tlg fixkan seat aku
free of charge je
eh, lupa lak.. upah dia g minum sama-sama kat alamanda ;p
haha

eh, sape orang bangi
tlglah jangan pegi car wash ni ek
benci akuuuuuuuuuu
rasa nak terajang je sekor-sekor pekerja kat situ

huh!

balik tu, kitorang singgah tgk auto show kat dectaringatkan balik nak rehat..
tapi..







8 comments:

Tny said...

Sibbaik.. last2 tu.. brother2 tu repair FOC....pastu pegi tgk show kereta.. buatlah cm Hello kitty tu.. hikhikhik.. sangat comel!! Tapi fanatik sangat lah pulak..


Akak dia.. kipas je.. kipasa dia sorang je! =p

Faizah_Haris said...

HUHHH!! akak yg baca ni pun rasa hangennn....tarakk guna punye bangla....

erkkk kete yg last skali tu...cantik lohhh hello kity warne ijo ke tu?

Shafie said...

shaf takpnh try wash kt ctu..
kkdg mmg takbley hrp..
tp tu mmg takbleh hrp kn..haha

kalau p kedai keta pon satu hal.
diorg mmg nk 'ketuk' kita ngn suh beli..huhu..so hati2.

control2..
tau izza mrh tu..hihi

tp???

ezzati said...

teruknyeee bangla2 tu..iskkk..
sib x lebur duet tu...

p/s: hye hye..salam kenalan :)

Erina Asmawani said...

uuu..garangnye izza nih..takot *sambil geget2 kuku..ngee..

tapi rasanya kalo kejadian 2 kena kat semua org mau tak menyinga kn..
pomen 2 ngan bangla 2 same2 je mengong..

*psst..izza..jum tukar link =p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..siap upah minum ka???

Redbloodsnow said...

adehhh!!! bley plak g2 dorg tuh yek...huh!!! yg pomen sekor tuh plak...nak kaut keuntungan jek..puiii!!! aku lak hangin oiii..

haaaa nasib bek ko ade saviour kan yang. x sangke kan yang, dr dunia blog neh kte leh jumpe ngan kwn susah senang kan...

mwahhhh!!! cyg korg bdua ^_^

roxy exchange said...

patut g DUSH jer dorang tu!!

sabo erk yang ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...