Monday, February 16, 2009

n3 layan gambar

breakfast orang bujang
milo + banana nut clustersaku tak mandi lagi
ko dah siap pakai tudung kan yang
semangat!
sekali-sekala tunjuk kat korang bilik aku yang sepah ni takpe kan? ;p
nak jugaaaa gambar peluk bear ;p
orang yang berkenaan, ape lagi?
hadiahkan la beliau bear.. hehebak kata ayein
kembar tak seiras ;pthanx yang for everything (:














7 comments:

~dARlee zURiS~ said...

woit!!
udah2 ar tu
takde gambar lain ke?
nyampas aii
buekkkk!!

ahakssss
;P

nanonano said...

muat ko tedo 2 org tas katel tuhh??

MiSZuE said...

ye2 same2 kasih cyg...adehhh muke aku muke sakitkan..

hmmm nk beli suplimentttt yang jom temansssss:P

beliau tu cape yang hahaha...

MiSZuE said...

lupe nk ckp thnks ngn bekpes yg sedap tue pandai ko masak hakhakhak

Redbloodsnow said...

uiii...ko kasi bear² tuh kat zue yek...syiookkk ah
kompom mlm² die pelok..hahaha :P

sweethOneY said...

kak zuris
hehehe
nk buat gane kak
dh nama mmg slalu berkepit :D

nano
muat arrr
tp ye tedo katel sha
sha tade :D

zue
hahaha
beliau tu, kau dan aku je taw :P

upss~

sedap kan aku masak?
haha
masak air je pun!

zie
hehe
tadek zaman aku nk bg tedy bear aku kt dia :P

biarla laki dia yg bg.. wakkakaka

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kepit yunk kepit...lalallala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...