Tuesday, February 24, 2009

busy giler~

arghh~
tekanan la seminggu dua ni
apsal tibe-tibe keja datang menimbunnnn ni ):
jumaat ni ade midsem teori organisasi
lepas tu, minggu depan ade 2 presentation
dahla dua-dua kelas tu lecturernya sama
dr. Diva.. yang sangat pandai buat student tension gile ok
dalam kelas dia ni,
korang tak boleh jawab salah
tak boleh jawab sikit-sikit
tak boleh duduk diam
tadi dia warning dalam kelas

"if u dont have any question,
dont dare to come to my class"

"ini bukan kelas menggemukkan diri jer"

kelas lain pun ade gak berbentuk discussion
tapi takdelah sampai kalau ko bagi jawapan salah,
ko kena marah
pastu, sampai sudah takkan dapat jawapan

ish~
nasib baik ni final sem
tak payah nak tengok muka dia dah pasni
ayein, ko cane?
aku dah rasa tekanan nak matik je ngan dia ni

dahla mgu depan dua-dua presentation kelas dia

):








9 comments:

MiSZuE said...

alolololo tomeinye budak nie,meh aku kuis hidung ko tu..hahaha

ala xper tejap je lagi pasni da abes da...namo stress2 ek..
muncung nk tinggi wakakaka;P

chik Star said...

phew !
baru dengar dak tecit ni penat.
kalo tak asik pusing2 jerk, senaman kaki la, datim la.
wek !

huhu.
:P

Framestone said...

jgn la wat muke cam tue..xcomey dah

:: p R i n c E s S _ N :: said...

"very bad discussant.."


ko gilerrr...kecik ati aku td....pnyerr la pulun smggu..tu hasil aku dpt...siyess nk nangis ble die ckp gtu....

Shafie said...

oh2..ade presentation ek..
goodluck ye..
kt cni pon ade lecturer yg cmtu..hehe..
sabo aje la..

eh..cm comel gak wat muka cmtu :P

NoTy But Nice Zhoe said...

alolo monyoknyer muke.. hihi... ambuihh.. scarynyer class tuh.. smpai mcm tu skli dia warning huhuhu...

Nem0 o0h Nem0 said...

comell seh muka cmtu..
geram tgk..hehehe

acu gie jek letupkan tayar lect tu..=p

pwincess AJA said...

comelnye muke monyok k.izza.
;)))

alahai,tensennye pat lecturer cm2h.
cerewet amat kowt.
sabo jela k.izza ea.
huhuhu

Redbloodsnow said...

uiii..mmg sgt tekanan la yang if dpt lect mcm tuh...adehhh²

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...