Tuesday, January 13, 2009

mines

ni citer dah basi ni..
citer hari khamis.. hehehe
kitorang pergi mines
tension ngan kelas prof azmi..kekeke
sengal je salahkan prof lak ;p
tp mmg bosan nak mampos okey kelas tu
3 jam ko dok dlm kelas tu,
ko memang perlukan terapi..hahahaha

aku ingat nak pegi nek keta jer
tapi mereka-mereka ni suma nak naik train..
mula-mula pergi bertiga jer
aku ; sha ; niza
sebab dorang yang lain de kelas dulu
so, dorang datang kemudian..

mines dah makin besar ek sekarang
hehe..jadi jakun kejap
sementara tunggu yang lain sampai
kitorang lepak kat old town jap..
meh2 layan gambar gedik nak?
sape takmo layan, tutup mata rapat2 taw -___-

roomate yang paling besh
kalau dapat mengilai sama-sama, memang besh..haha ;p
saya sayang kamu..
kamu sayang saya? hihisape nak join hug-hug sekali?dah start dah sengal nya..ek eyy..ade ape kat atas tu?
hahaha

bila la dorang nak sampai ni?sementara menunggu, jom makan dulu..hihi
jemput..jemput ;p
shitah ; niza ; izza ; sha ; ain
zura ; shitah ; niza ; izza ; ainhari yang memang best + penat killer pny..
balik2 kaki ku saketttttttt
isk isk isk..
tapi takpe, janji ati puas ye tak? ;p







20 comments:

~dARlee zURiS~ said...

amboi..sakan ek
perasan x..dlm ramai2 tu,kau paling besar sekali!
ngegee..
=P

nanonano said...

sayep nmpak kamo yg plg gergasi dictu,
awat?

nanonano said...

*teraba2 cari komen box ni*

ye la..dah kate klu xmo layan kene tutup mate rapat2 kan..
lalallalaa~
:p

Dakjaat™ said...

nampak kecil jer semua ... hehehhee! ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cnfirm shopping menggilerr ko...blmbak plastk beg nyerr...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

agagaga...aku sdg mghitung ari nk sopim....sopim secra jimat..boley ka??

atty's said...

lama tak g mines..dah

Erieq said...

selamat kenalan.,i tiap2 minggu gi mines.,maklum lah office dekat kan.,sedap nyer mee sup tu.,tiba2 jadi lapar..,

sweethOneY said...

kak zuris
hehe
nk buat cane..dh yg lain kecik2 belaka..

nano
eley, x heran pum..
sampai gak mu ke kotak komen ni kan..

dakjaat
mereka yg kecik..
saya besar!

ayein
ish3..xde la menggila..
t nak g shopping lg..kekekek

kak ty
jom la kak

erieq
hyee..salam kenalan gak =P
yeke slalu g mines gak ek?

Erieq said...

aduhh tadi jari sy kena cocok2.,ohh tidak,knp tak blh klik kanan kt commnet tu.,tak puas hati nyer.,ermm selalu la lunch kat mines.,nak bagi tahu kat mana tu susah jugak la sbb situ byk bangunan.,tapi sy jalan kaki jer dari opis ke mines tu.,wek :P

Tny said...

Ini retail therapy namanya yang oi! =)

Syiok aahh.. teringat zmn student dlu...

DrSam said...

salam,

nampak macam kembar 3 aje. meriah dan terhibur bila dpat bersama yang tersayang.

Redbloodsnow said...

hahahahaha...sonok aku nengok pic gewdiks korg tuh
tyersengih² jek aku nengok...
klo aku ade dlm pic tuh kan bez ek

aku nak kene huggg gakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


hehe :D

Giler Graphic said...

gambar tak banyak sangat la kak.
tak cun sangat pn.
heee;p lawat la..hehe;p

Siong Berantai said...

semua gadis2 kenit yang comel . :p

Keyword said...

Submit your Blog to our Newest PR 3 Web Directory for Bloggers. Visit KeywordDir.info

sweethOneY said...

erieq
ekkk?
hehe..dekat sgt la tu siap leh jalan kaki jer :P

tny
:P pompuan kan biasa gtu..kekeke
hehe..tu la, 4 bulan je lg bergelar student ni..

dr sam
hehehe.. tu la..kwn2 yg tersyg (:

along
kitorang mmg ske menggedik x kire masa..hahahaha :P

meh sni aku hug ko smpi lemas... >:)

betty
hehe..okey
nnt akak lawat

siung berantai
pergh nama..hiks
mereka yg kenit..mereka yg comel
saya tak (:

Tny said...

Owh.. dh x lama lagi nk konvo?! Syioknya.. :D

MiSZuE said...

pompuan yg kai tudum kelabu tu paling gediks hahaha

sweethOneY said...

tny
harap2 nya camtu la tny :D

zue
haha
xde pum pompuan pakai tudum kelabu..lalalaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...