Saturday, January 10, 2009

jumpa kakakku ^__^

hye!
rindu nak jenguk blog ;p
semalam hari tdur sedunia la..hahaaha
dahla bgn pagi lambat..
pastu siap2 pegi canselori jap
nak bayar yuran
lepas tu, pegi fak pulak..
nak setelkan elektif..
ayein, dr norsiah kan..dia tak bg gak aku masuk kelas tax tu
hari tu aku tak dpt daftar online
aku buat manual
tapi dia x bg gak..
last2 aku amik elektif lain je..
ampeh btol..
degil seh dia tuu
penat aku pujuk2 dia.. xde dia bg ) :

lepas tu..
petang tu balik bilik
aku ngan sha berlumba2 tdur..ahaha
aku tataw kul bape aku bgn..
kol 10 mlm ade kot?
giler lama kan..
tak cukup tdur taw... ;p
hehe
ke terlebih tdur tah la..
dah bgn tu, lapar plakkk
texted kakak ajak g mkn..
siap pny siap..kol 11 kot baru kuar mkn
gilo tak gilo..haha
sok2 klo gemok, sila jgn meroyan ;p
aku ni kan..dah la dok kolej ujung
jaoh..
nak bg direction pun susah
sian zue, tersesat2 dia nak carik kolej aku
kekekekee
tp semalam tak dpt nak dating lama2 sgt
hari ni lak takleh sebab i busy la yang oi ;p
poyooo je kan..alih2 klo aku kuar dating mlm kang
abis la kena perli ngan ko ;p
na, aku amik ni khas utk ko
ko suka x?
zue yang lonjong dan aku yang mulat
mencik!!!
mocik ni kan, kelam kabut je aku tgk
lintas jalan pun men lintas je..
mmg nak kena babab taw ko ni yang
geram aku.. ;p

psssttt korang, ade citer best taw..
haha
leh ke aku citer ni yang?
leh ker? leh tak?
hahahaa..
takpela, aku kasik ko je citer k ;p








10 comments:

~dARlee zURiS~ said...

amboii..
datim 2 ek
cite per??
nak tau ;)

pwincess AJA said...

uish.
jelesssssss
=PPP

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh.....midnite ngedate seyhh..
ape y ko bz rini ekk..??
hurmm....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huh?? citerr gapo ekk??? nak2..nk tau...

Shafie said...

sempat gak jumpa mlm ek..

citer pe ye...
nk tau gak :D

nanonano said...

gmbar pe tuh??
xnmpak lorr

MiSZuE said...

xyah la citer..nyampah aku..hehehe

eh aku xpasanlah itu motor lajuk giler...hehe

Dakjaat™ said...

bestnyer.. komen dakjaat tak di approvekan ..

Framestone said...

kim salam kat akak ek

Redbloodsnow said...

adehhh!!! jeles aku nengok korg bdua bdatim...huhuhuhu
mamam mekdi lak tuhhh..adoiiyaaaa..

kasi kat aku gak pic ayam mekdi tuh yunk..meleleh aku nengok ayam tuh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...