Thursday, January 15, 2009

election campus

hari ni..
ade election campus
so kelas dari kol 8-12 ditangguhkan
wehuuuu!!
tapi aku kat bilik bukan pegi mengundi pun
dok membuta je..kekeke
semalam tdur lambat ar..
sibuk bergosip ngan sha ;p

semalam aku ade kelas malam..
pastu calon-calon ni sibuk je nak berkempen kan
macamlah aku leh undi korang
korang tu bertanding untuk kerusi thn 1 ngan 2
kelas tu dah sah2 penuh ngan budak thn 3 ngan 4 kot..
takpela.. lantak korang ar kan ;ptu budak yang tengah berckp tu kan..
masa lunch tu dah kempen kat kitorang
sha plak melayan..
hahaa
sengal gila..sian tgk budak tu
dok tanya2 dia ape sumbangan dia.. bla3
pastu ade sorang lagi kwn dia dtg nyibuk sama
dahla kerek..cis
aku ckp lah.. "dik, parking kat fak ni klo boleh besar kan best"
dia balas.. "kitorang takde nak tumpukan pada parking ni,
kitorang kalau boleh nak buat tangga bergerak dari zaaba ke fak ni.."

budus! aku betul2, ko main2 lak ye
hahah
sengal kan cara nak berkempen gtu.

.

aku langsung tak amik port pun..
ko ngundi tak td ayein?







11 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sorry laa nk ngundi...buang karan je..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku mmg xde smangat campus btol...

DrSam said...

depa ni nak berdebat ke nak bekempen (dlm vid)? Style cakap macam debat punya skema aja. zaman saya dulu, lu-gua aja :)

nanonano said...

hahah same la
aku pom xngundi..


errr...

eYaNacOMeY said...

haha.. patutlaa poster bersepah2.. kain banner bersepah..minggu election ghupenye..huhu

Tny said...

Ahh.. masuk sini rindu zmn study di utm,kl dulu..

Errmm.. time election lah, boleh balik hostel, tido!
:P

~dARlee zURiS~ said...

part yg palin x suka masa belajar dulu
hoh.

akak ingat kau yg bertanding
hahhaa =P

chik Star said...

itu loyer buruk namenye.
ciss !

MiSZuE said...

huyooo..ko ngundi x hehe

Redbloodsnow said...

hahahahahaha...ko same mcm aku la yunk
xde kose nyer nk ngundi² bagai
baik mmbute kan...haaaa, ape yg dsugikan ngan sha tuh...citer mai meh..hahaha

~hal bsugi number satu aku neh kan..haha~

sweethOneY said...

ayein
hehe
aku pun mmg mls nk amik port sude

dr sam
hehe
tu la dr..
mls nk dgr dorang ckp, berapi2 jerk

nano
ko nak ngundi pe yang?
ketua kampong?

eyana
hehe
yana tataw yerk

tny
hehe
yg best tu kelas xde..
hooray!

kak zuris
hehehe
bertanding ape.. x amik port pon :P

kak as
mmg pun dorang ni
dorang dh taw kte xleh ngundi kot..

zue
op kos la tak :P

along
hehehehe
tetttt :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...