Wednesday, January 28, 2009

best bf ;p

hari isnin hari tu,
aku niat suci nak pegi kenduri taw
dah siap-siap ni..

bukti dah siap nak g kenduri ni ;p..
ups~ aku tak setinggi tu..

and kak ngah tak serendah tu yer..

aku pakai heels ;D


tibe-tibe je dapat call dari orang tu yang dia dah sampai ;p

terus tak jadi g kenduri kooo
hahaha
zasst pegi jumpa orang tu di bandar pekan ;p

TADAAAAAAA~~

ada sapa-sapa kenal muka this guy?
oih, dah kata aku nak pegi kenduri kan
tak nyempat-nyempat nak tukar baju dah
takot pakcik ni tunggu aku lagi lama pulak nanti ;p
abaikan jugak tudung aku yang dah senget-senget tu
panas killer ari tu ;p
hehe

izam ni otw dari kedah ke KL
singgah jap kat tempat aku
err... wajib terharu ke? hehehe
yerr.. aku terharu taw ;p
memang best bf lah ko ni






6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

abg mole...huhuhuhuhuhu....best bf tuh...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

die da tembam r...

MiSZuE said...

oitsss im dok sentapp jek kehkehkeh..
dia ckp ngn aku lalalalala

shasha said...

huhuhu...sapa lak nih???byknyer scandal kamu??

Redbloodsnow said...

harussss iimm number #1 inside ur life n heart..huhuhuhu

eh yunk..wat tutorial ikat tudung camtuh..hehe plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sweethOneY said...

ayein
hehe
best bf lah :P
aah, dh tembam..tgh happy la katakan :D

zue @ gf
hahaha
pandai jerkkk acik aku ni
iim ckp okey, xpe syg.. iim x kisah..

wakakkaka :P

kak sha
adeh kak :P
kwn jerkkk

zie @ along
hehe
sonang aje la yang oi buat gtu
tgkla t klo aku rajin taw :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...