Tuesday, January 27, 2009

lil sis's birthday ( :

ish~
tak tahan aku tengok blog lama-lama bersawang ni
hahahaha ;p

24 jan hari tu birthday adik sayang aku niso hari tu pegi la makan-makan satu family
err..bukan satu family pun
sebab adik-adik aku tak balik lagi
yang ada cuma mak ayah, aku, adik ngan arip ;D
macam lama pulak takde gambar ngan arip ni ;p
ini lah birthday cake beliau
home made taw ;p
mak aku buat ni.. hiks






8 comments:

ezaty said...

hahahaha..
c arip tue cam ta rela jer nk tgkap gamba nan akak dye.
wakakakaka..!
eyh,,lawa rr kek tue..

Shafie said...

epi besday to her..walaupon da lps :pp

tgh kering tgn pon kna posing..wakaka

shasha said...

happy birthday lil sis~!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh arip..jual mahal ok..xde pon nk posing...klo adek aku..jgn ckp r...

epy bday aliya chubby..da besa daa...
yong kasik present ape??

MiSZuE said...

happy befday liya..
nk pwesent??
sile mintak kat kak yong yekk hehee

dasat la mak ko yang..wat kek sendirikkkkk..kagumsssss

Redbloodsnow said...

oooooooooooooo buffday si cute neh yek
happie blated buffday dak tecik yg tomey :)

eYaNacOMeY said...

eppi bezday to aliya comey..comey sungguhlaa adik izza neyh.. cuteeeee sgt!! kek tu pon nmpk sodap..perghhh..hehe

Aliya Asri said...

thank yOu all =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...