Monday, December 1, 2008

last day at teluk intan

jumaat hari tu last day kitorang di teluk intan
ingatkan minggu ni dapat berjimba2 lagi kat sana
aku lagi suka buat kerja kat sana
dari buat kerja kat ofis ni sambil ngadap muka bos..hehe
tapi..
malangnya..
bos aku suh angkut segala fail tu bawak balik buat kt ofis ni
tu yang korang tengok fail berjuta2 lemon tu ;p

lunch hour company tu hari jumaat dahla lama gila
dari 12.15 sampai pukul 2.30
yang kitorang ni kan dah check out rest house kan
tercangak bangak la cari tempat nak lepak
last2 decided g pizza..
hehe
saje nak nyakat korang
jangan marahhh aaa..
dah lunch kan? ;p

oh ye, ni la rest house tempat kitorang stay tuadalah murah dan selesa
bilik besauu..
bilik air best
suma best
lagi best sebab wifi excellent ;p
hehe







12 comments:

MiSZuE said...

erkkk..
ko jahat..
aku nk pizza!!!
tadik sape kate udah2 lah mkn fast food hahahaha

hemmm nk pizza gak!

cis

ehhh cm tu ek bentuk bilik tue..cm sekolah jek hehe..
xper janji selesa ade wifi lagikk

chik Star said...

wifi yang penting tu
taw dah.
:P

ezaty said...

eii,,pizza r..
pebret tue..
argh!teliur rr..

nanonano said...

hoho tgk je teluk intan tu cm koman ehh..
hr tu na g mkn kat gerai buruk2 je tepi jln kat teluk intan tu..
skali tgk die de tulis de wifi ctu..
perghhhhhh..
malu kejap aku sebagai rakyat ktn,
huhu

nanonano said...

rest house?
awat mcm bangunan sek lame jek?
ekekkek

atty's said...

yer..kalo ade wifi..kira mmg beh gilao

oRyen said...

heheh...kita pRnah duk gak qt tmpat ni ;) bsaR kn biliknya best2 :D nti leh kita book tuk duk ReRamai kn ;)

Farah said...

pizza?? nak nak..
wah kat sana pun ade wifi. dasat2.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wifi excellent tu y plggg pentingg....

Redbloodsnow said...

ya allahhhhhhh
terliur aku nengok meat balls tuh yanggggggggggggggggggggggggggggggggg

Nem0 o0h Nem0 said...

pizza yg yummmyyyy..
aku da lm x mkn pizza lo..lanje aku, acu?=p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

senang nk update blog ek? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...