Monday, December 1, 2008

aku memang suka makan

weekend bosan je dok umah
aku pun decided nak buat chicken chop
adik2 nak makan
lagipun tekak dah teringin nak makan westernok na, ayam ni tak rentung okey
elok je kuningnye..
tapi kerana kualiti camera hs, jadilah begitu ;Dkentang manyak kat umah tu
malas nak beli fries
so kita buat potato wedges je cukup ;pcoleslaw pulak adalah benda wajib
and aku sangat suka dengan sos coseslaw lady's choice

letak suma ni lam satu pinggan..
macam nipastu curahla black pepper sauce tu manyak2..hehe
pastu letak sos cili sikit..
makan ramai2
syok woooo ;D

sape nak makan,
meh datang umah ai..

lupa lak..
ni kena bgtaw
yang aku buat semua ni dengan bantuan kakngah
adik aku tu la..
hihi, kang marah lak tak kreditkan ke dia sekali..haha ;p






20 comments:

chik Star said...

cis. !
terliur !

MiSZuE said...

erkkkkkk

aku pon suke makan gak haha
geng ar kite
sep2!

ekekeke

atty's said...

rajin tol anakdara nie..untung sapa dapt wat bini nieh

MiSZuE said...

rajin nau aaa ko ni yang
aku pon nk amik roh rajin ko ni ehehehe:P

oRyen said...

adeh...tetiba peRut ku tRasa lapaR, beshhhh nyaa...nk!!

Farah said...

izza.
cam tau je org tgh lapa.
letak gamba makanan best2 camni.
aduh.. makin lapa..
seksa!
hehe
pandai la kamu masak. mcm2 boleh. hehe

Liquid said...

waa cam sedap jek... pasni bley r bkk restoren western ek... eheheheeheh =)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wat aku lapooo r....

Redbloodsnow said...

x sabo aku nk makan chic cho ko tuh yang oiiiiiiiiiiiiii
owhhhhhhhhhhhhhhh cpt lah masa berlaluuuu plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hehe

Shafie said...

aym goreng....
sedapnye...
btl3 :P

an.wardrobe said...

shedapp nyer...meh la umah an. msk utk an :)

lily lotus said...

good girl..pasnih wat selalu utk adik2 yer ;)

NoTy But Nice Zhoe said...

waaaaa........ l like wedges... grrr.. laparr.. lapar....

Nem0 o0h Nem0 said...

rajinnyerrr!! untung nuar..=)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

pelik ek? xjugak kamu gemuk2!!

kojah said...

lawooo la header...

eh2...salam2 =)

Tny said...

Adushh yang oi...
Petang2 cm gini.. tgk pulak homemade wedges, ayam suma2 tu.. lapaq!!!

Syioknya klo ada cheeze.. jadik cheezy wedges :p~

nanonano said...

woh woh wohhh
ni trase laju je nk tuwun ipoh neh
huhuh

nanonano said...

lalallaala..

nanonano said...

lapo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...