Wednesday, December 31, 2008

cerita basi..

hehe
baru datang mood nak update dengan pantas la ;p
ni aku baru nak citer ape aku buat last week..
18hb hari tu,
kitorang satu family gerak ke ulu yam
sebab 21hb, abg ngah aku kawen
so pergila tolong2 kan..

kitorang gerak naik 2 kereta..
sebab van, ade sedara pinjam..
kununnya nak gerak pukul 10 pagi kan..
hee, tapi biasalah..
dah ramai2 tu..
pukul 11 lebih baru gerak..

masa masuk highway tu
tibe2 je jd excited..hahaha
sebab tak penah drive kat highway
and tak penah drive jauh2 mcm tu
mmg gila penat la.. ):
sempat lagi snap gambar b4 gerak ;p
biasala tu kan..hehenanti aku update citer pasal persiapan2 yang kitorang buat malam tu (:








5 comments:

MiSZuE said...

tinggi nye enko yang hehehe
lawa ar ko time ni hiksss

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuuu...cpt2 lagi update mek...

sweethOneY said...

zue
hehe
nmpk je tgi tu
cit..yg lain x lawo ke yang :P

ayein
hehe
on the way :D

Redbloodsnow said...

pheewwwiitttt!!! dua anak dara berposing dgn kete merahhhhhhh...jelesnyer atikuuuu..hahaha

:P

nanonano said...

muke sepeseng 2ketoi nehh..
hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...