Wednesday, December 31, 2008

i-meet-who-2008

saje je nak buat flash back sape blogger yang dah aku jmp 2008 ni :)
1st blogger aku jumpa,
farra and fea..
bulan march klo x silap ;D

lepas tu..
aku jumpa kak lin..
tapi tak ingat bulan bape..
sementara nak jmp kak lin tu,
aku sempat jumpa sorang forumer ireans..
khy7 ;p tapi takde gambar la plak..

kemudian, bulan 7 aku pergi kuantan..
aktiviti bercuti sambil meet new peoples..
jejak jer kaki kat airport kuantan,
jumpa sayang saya ni..
beliau memang best ;p

from left to right : gg ; sha ; nono ; izza ; zatil

masih di kuantan, keesokan harinya..
berpicnic dengan my lalinkna masak sedap wey
cayam, jgn lupa ek date kita kat gentim nanti
hihi
sebarang alasan tak diterima taw..
pepandai la ko pujok mislo tu ;p
hehehe

oh yerp!
lupa plak..
before pergi picnic tu
pagi tu, kitorang sempat jumpa kak jue

kak jue yang comel ;p

ini pic masa kitorang pergi makan malam tu
kat tanjung lumpur,
anak sdare tokey [yg belah kanan tu ;p] yang taja ;p

and then..
sape lagi blogger yang aku jmp yer..
oh ye!
bulan 8, farra datang ipoh
stay over kat my place..

2nd time meet farra

lepas tu..
bulan 11, aku jumpa kak as

kitorang pergi lunch sama2..
kak as pemalu ;p
kekekekee

petang tu jugak,
jumpa kak zuris

akak yang kecik molek
kekekee ;p

berakhir sudah tahun 2008 ;D
hope 2009, akan dapat jumpa lagi ramai kawan baru..
dan yang pasti,
2009 ni akan bercuti dengan along @ zie and alang @ fea
pastu nak berdating dengan gula2 nanonan0 ;p
dan ini budak memang wajib jumpa lah ; achik zue bucuk.. hehe

semoga tahun baru ni,
kita akan menjadi lebih baik dari sebelumnya
semoga dapat beroleh keberkatan hidup..
dan dapat menambah amalan (:







12 comments:

eYaNacOMeY said...

hehe..bile plak nk jumpa eyanacomey??muhahahaha..ada hati nk jumpa jugak!! ahakz..

ezaty said...

heheeh..
agak2 bler plak turn zati eyh??
jumpe akak..
wakakaka..

Tny said...

Ramainya yg dia dh berjumpe dlm taun 2008!!! :0

Shafie said...

so bila nk meet yg ni lak..hik3 :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wah2...da rmai blogger ko jmpe daa...aku ko x jmpe ke?? pic2???

~dARlee zURiS~ said...

plan jadi ke??
nk jmpa secara jemaah gak ;)

bila nk jumpa skali ngan kek lapis ek???
nggegeee...

MiSZuE said...

nasib nama aku ade klu x aku majok ngn ko hahaah

sweethOneY said...

eyana
hehe
akan datang..lagi pun dekat je.. x jmp tu saje je :P

ezaty
hehe
dak tecit pun nak jmp gak?
jom..jom!!

tny
hehe
tu la..rasa cam ramai lak :P
kalau tak, nama tny pun sure ade dlm list taw

shaf
hehe
jomla!

ayein
hehe
ko aku tak kategorikan sbg kwn blogger..
kekeke
xde pic ko ngan aku la yang oi..
HD lama aku kan dh jahanam :D

kak zuris
hahaha
entahla.. tgk lu camne t :P

zue
hehehehe
harusla ade yang..

Tny said...

Tp x sempat nk masuk dlm list nih.. x pe.. cuba this yr pulak :D

Redbloodsnow said...

x lame lagi....termasok ler aku dlm list sape yg ko jumpe in 2009 t..kahkahkahkah

can't wait for that day arr yunk..hehehe

nanonano said...

meriahhhh !!

Nem0 o0h Nem0 said...

best dpt jumpa ko,sbb ko ni sweet gielrrrr... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...