Tuesday, December 30, 2008

it's feel good to be at home

hye korang!
sorrylah kalau ade yang rasa
lately ni aku jarang ke blog korang
aku memang tak pegi blog sape2..
macam busy dengan hidup sendiri ;D
sorry sangat.. tapi hari ni insyaAllah aku khatamkan blog list aku
janganlah ingat aku sombong ke ape k..

actually ade sesuatu yang buat aku kusut lately ni
takmo citer kat sini pun ;D
nak gtaw tu je..
hehe

hmm..nak taw ape yang aku busykan tu?
hari sabtu aku pegi kajang
ahad pagi daftar kolej
pastu petang tu aku pegi jalan2
isnin plak pegi shah alam
hantar adik aku nak pegi daftar jugak..
pastu kan..
isnin malam kan..
AKU BALIK UMAH!!

hehehehe
so sekarang aku kat umah la ni
lalalala~

3hb baru pergi bangi balik!!
hehe







6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku y nk monteng....tgk2 ko y monteng woo...

beb..aku g cls tao td...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

report da siap lom???

MiSZuE said...

hish terus balik ko yang..
pasnie moh lepax ye cygg

Redbloodsnow said...

aku pown dh lame giler x bloghopping yunk :(
hanye blog ko jek yg dpt aku jengah..hehehe

nanonano said...

sgt bizi yep..

Dakjaat™ said...

balik rumah tak ajak ... huhuhU!

eh? hahahahaa! nak kena pelempang boleh la ajak . .ekekeke! ;p


iza... misyu lor .. nak buli balik neh .. ;p bila lagikkk???

eh.. selamat tahun baru .. =) angpau next year kasi kat dakjaat ek? ekekeke! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...