Saturday, November 8, 2008

why? why???

haih!
geramnye!
kenapa aku selalu tertinggal cable phone aku kat office ha?
baru je semangat nak update blog
kebek2 handbag tak jumpe cable!
):
bluetooth lak xleh guna
card reader aku mana aku letak tah
haihhh!
tak suka..tak sukaaa







14 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

xpe2..
pe kate ko lukis..
hehehe!!

aku mesti ckp cantek...
lallala~~

shasha said...

ahakss..cian...muda2 lagi dah pelupa cam mak nenek...kekekke

♥Zack ~ 'A♥ said...

Hiksss
sabo yang sabo... nnti lenkali ko jgn lupa2 lagi tau yang.. :D
mishhh u owhh lamo ndak chat baaaa..
[ehhh, sejak ble plak aku jd anak sabah ni?? :P]

Rashid said...

sweethoney,
hiiii masih muda lagi dah selalu lupa ekkk.. ni tentu ingat kat sapa ni?

lie_nurulz said...

erk..ko ni memuda dah lupa apsal..
pale dah ingat buah hati je erk..:D

Eida said...

hehehe.. apa kata izza gantung kabel tu kat leher.. granti tak tertinggal.. nampak cam doktor lagik..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lenkali hang sangkut kabel tu kt leher...wat rantai...huhuhu

ezo said...

haip..

ko kena beli cable banyak2 la..
kalau tertinggal 1, ada lagi yang boleh ko guna..

ekekekeke..

Redbloodsnow said...

hahahaha...bengang jek kan klo happen g2 kan yunk. nasib bek aku mmg tggalkan cable aku kat opis...lau x...mahunyer same kes mcm ko aku owest..hehe

:P

Suka Bebel said...

letak la dlm henbeg atau poket sluar cable tu.ha ha

nanonano said...

adan uke
:p

chik Star said...

erk!
bis terlepas semue cite.
haih..
tu la beragannnn jerk
:P

an.wardrobe said...

ciri2 org nyayuk ni. keke

sweethOneY said...

sepet
keke
pandai jek ko tu nk amik ati aku ek?
nak..amikkkk :P

kak sha
hihi
tu la, slalu sgt guna kt opis lpa nk simpan balik lam beg kannn

zai
hihi
aku ngak ade kwn org sabah bah :P

ko bz xm ke yang? lama x nmpk

cetgu rashid
hihi
tu la
kdg2 menjadi2 plak pelupanya ni ):

nurulz
hihi
nak kata igt buah ati tu tak jugak
igt nk balik umah cepat je kot :P

eida
kekeke
itu npk cam jakun plak

hihi

ayein
hihi
jadikan pendant ek
biar kagum sikit org tgk aku..haha

ezo
aah kan
aku beli seploh je la trus
satu letak sni, satu letak sana..
xdela masalah tertinggal dh :P

along
hehe
kisahnya sbb aku slalu guna kt opis la aku lupa nk bawak balik umah.. :D

meroyan je nk transfer gmbr pastu

suka bebel
hehe
ko ni pun
sbb aku lupa nk masukkan balik lam henbeg la aku tertinggal :P

nano
eley
tak kisah :P

kak as
hehe
tu la kak
citer tgh fresh
terpaksa ditangguhkan :P

an-wardrobe
:P
ne de nyanyuk ag..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...