Sunday, October 26, 2008

stock take di teluk intan


hye semua (:
nak update cerita pasal stock take di teluk intan
tapi cable hs tertinggal kat office laa
tak seronokla bercerita tadek gambar kan
gambar penyeri post ni pun guna mana yg ade dalam pendrive je ;p
tapi yang penting
aku tak kena pegi teluk intan lagi hari ni
hoyeahhh~~
sebab semuanya dah setel semalam
even pukul 10 malam baru aku sampai rumah T__T
sangat mengarut betul
letih taw..adeh
eh, aku update citer stock take ni hari selasa jer la eh
boleh masukkan gmbr sekali ;D
cuti2 ni pun bukan ramai yang menjenguk ;p

nota hati : frust ah x pat g jumpa kamu mekna n no






10 comments:

she.nono said...

huish....
ajin keje..
mesti pas ni kompem nek gaji..
keje sian mlm...
owg dok open ouz dye dok keje..
ish2...
cian..

ezo said...

sampai kul 10 keje tu..
contoh bakal staff berdedikasi..
hahaha...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku igtkn td ko g stock take pkai bj kurung...k..aku tggu...

shasha said...

mana best update takde gambar sis...heheheh

Redbloodsnow said...

Perhhhh!!!! sampai 10pm yunkkk
kire OT x tuh..hehehe..rajin siotttt

a'ah sok je la ko citer
pape pown...weols kat sabah n swak x cuti ler yunk

:D

Erinsza said...

wow dahsyatnyer adik kite nie keje, smpi kol 10 mlm baru smpi rumah. . . tak pe lps nie bos belanja mkn.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bole dpt OT ni..

MiSZuE said...

hmmm ko nak p jumpe na ke..

:P

nanonano said...

nek gaji gaponyeh mekno tuh??
mcm ar izza dah kije betui..
hihi

sweethOneY said...

nono
hoih
tang mana nak nek gaji ni yang :P
praktikal je..

mencik ah
dahla kamu g lepak lama2 ngan na ):

ezo
kalau tak dpt title pekerja contoh lg, aku tataw la..hahaha

ayein
tadepppp
takde koje aku nak pakai baju kurung..kekekeke

kak sha
hehe
tu la yg update kemudian tu kak
amikk byk gmbr sayep letak :P

along
sni mana ade OT long
klo de OT, bengkrap la company psl mmg slalu balik lmbt..kekeke

ko x cuti ek? pdnla aku tgk ko sakan ngomen..igt g cc :P

kak erin
tu la kak
xpela balik lewat sikit
janji ahadnya x pyh kije dah (:

siti bum2
hehe
xde OT la sni yang

zue
hehe
aah yang
klo x, mlm tu nk amik bus g kuantan ):

nano
tahnye no tu
dia mamai mkn manyak sgt kek umah mung kot na

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...