Monday, October 27, 2008

bila cik izza masuk dapur

hye korangggg (:
aku baru lepas masak ciken cop ni
vangga je nak gtaw sangat laris..hik3
tapi tu laa...
berejam kot aku kat dapur..ekekeke
dah kol 1 baru hegeh2 g carik ayam kat pasar kan
sudahnya kol 5 tadik kot baru siap
cian cik na menongkat dagu nunggu ciken cop masak ekk ;p
esok aku masukkan gambar k
hari ni nak eksyen lebih2 pon
tadep gambar ;p
memang tak best nak update..




13 comments:

shasha said...

err..jgn lupa letak resepi skali..bole??..hehehehh...

tiffany said...

wahwah... sedapnya chicken chop....

pas ni acu bole la masak sungguh2 lagi... angah nampaknye terpaksa bersara dah nie, huhu...

ok acu, angah nak g berkursus nie, habis je nnt terus masuk keje... mebi tak sempat nak blogging dah but will come here often when i got the free time... so tkcr ye dear... mmmuahssssssssssss..

Erinsza said...

buat suspen jer, letaklah gmbr akak nak tgk.

rasa terliur dibuatnyer.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

citerr x de pics..x beshh...sok cpt2 masuk k...

lil^RED799 said...

he'ennaaaaaaaaaaa baru nak tgk gambau!

she.nono said...

pergHhHhH...
CIKEN CHOP..
Suke2...
pah ni blaja wat lamb chop auw...
itu ag la pebret...
hohohoho
sedap dok ciken chop mung??
huhuhu
;p

ezo said...

wiwit...

sampai ym aku bagitau yer...
semangat..hahaha..

nanti leh masakkan untuk aku kan sem dpn..
ko kan baik ati lagi comey serta berhati mulia..
hahahaha..

Dakjaat™ said...

izza ... ciken chop jer ade? chopstick ade tak? wakakakaka! ;p

SEMBUR izza guna pili air bomba..

DUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSHHHHHHHHHHHH!

Memory said...

wah ko masak ciken cop ? salu ada pic asal harini ko tak snap..

MiSZuE said...

huhu...bile cik izza masuk dapur..ade hangus2 x..ngehngeh:P

mane pic nye...???

nanonano said...

ciken cop die karer itam kan? kan?

Redbloodsnow said...

solute ko yunkkkk!!!
sgt malatops ko nyer chic chop tuuh

:D

**time ngomen neh..aku sure la dh nengok pic chic chop ko kat atas nunn..hehe**

sweethOneY said...

kak sha
hehe
dah letak resepi tu kak (:

angah
thanx to angah sbb original recipe is from u (:

angah dh nk keja yer
gudluck ye angah, i'll b missing u ):

kak erin
dah masuk gmbr dah kak :P

ayein
okey2
cek latest update

lilred
hee'enaaaa..
kekekeke :P

nono
samala
ite pom suka lamb chop
yummy~~~

sodap yerp ite masak
bluwek!

ezo
kekeke
puji aku melambung2 ni
ade apekah..

lalala

dakjaat
kekekeke
x psl2 basahhhhh

dushhhhhhhhh3 dakjat laju2 :P

memory
cable aku tertinggal kt opis

zue
kui kui kui
tadep hangus ye sayang

nano
mung jeles ke aku la tu
bluwek
hitam tu garing okeyyy

along
hik4
ko masakkan aku siput sedut
aku masakkan ko western food
ok?

deal??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...