Monday, October 6, 2008

di kampung

aku semangat nak balik grik awal2
sebab nak jumpa cik ngan cu aku
susah woo nak jumpa ;p
kunun nak spend masa lama sikitla
sebab raya ke3 dorang dah nak g belah mertua plak
tp aku sampai2 jer kampung
tengok makndak ajer yang ade..
ampeh laaa..rupanya dorang sume g berayer kat taiping
cit, kalau aku taw..
takdela aku semangat nah balik awal2
dok umah update blog pon besh ;p
haha
mak ayah aku plak dalam kol 10 camtu pegi pantai remis
sebab ade kenduri tu kan..
takpela, dah sampai pun kat umah opah kan..
aku pun call cik ngan cu suh balik cepat2
maghrib tu baru dorang sampai umah

cik dengan cu ni
time dorang lum kawen lg
asyikla aku nak berkepit ngan doragn ;p
ni masing2 dh ade anak,
anak dorang lak berkepit ngan aku
haha

ini mahdi, anak cu
muka budak nakal
suka orang dukung lambung2 dia
nasib bek ko ringan
badan kecik sgt
3 thn tp berat cuma 8kg
kalau bawak g klinik,
mesti kena marah dengan nurse :D
insya Allah bulan 12 ni,
mahdi dpt adik..hiks
tahla dia boleh ke tak
sebab manja yang hamat..

ini plak bby maira
tembammmm
geramm..
suka geget pipi dia
pastu dia geget pp aku balik

haha

time ni aku kena jd bby sitter
sbb cik kena buat kerja dapur ;p
aku mmg suka bab jaga2 budak ni
boleh ku mengelat dr memasak

hahaha

bby maira baru 10 bulan
tp lagi berat dr mahdi ;p
dia dah pandai cakap sikit2
pelat2 la..ala, stail ckp budak2 kecik tu
tp boleh paham la
paling dia suka ckp, betul..betul..betul [gaya upin n ipin ;p]

masa ni mak ayah aku x balik kg lagi
kalau tak, aliya pun sibukla nak berkepit sama ngan budak2 ni :D








4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku pon ske ngelat jage bdak2...maira comey...pp die gebuss...

nanonano said...

uit?
10 bulan dah pndai ckp?
mushkil neh..
na tadenyeh nk pegang2 budak..
tgk muke na pun masing2 dah takot,
bek lepak kat dapur,
tgk mknn, suap mknn..
kenyanggggg..
huhuhu

MiSZuE said...

hehe jadik babysitter ek..ko biler nk ade anak yang waakakaka

sweethOneY said...

ayein
hihi
jaga bebudak la best
tp bila dia yak2 kang, aku pass balik kat ma dia..haha

nano
hihi
takdela yg ckp btol2 tu..
ni cam ala2 pelat tu..tp taw la dia ckp ape..cam dh pandai nak bersembang..tu yg buat lg geram tuuu :D

tak reti masak la yang..
sbb tu mls dok dapur :D

zue
hehe
tgu ko ade anak dlu la :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...