Monday, October 6, 2008

balik kampung

morning sume~
hari ni dah ramai yang masuk opis kan..
barula enjin nak update blog laju sikit ni ;p
kalau tak, aku update..pastu aku yang bace sorang
hihi

pagi tadi cukup la malas aku nak bangun tidur taw
dahla pagi ni, cik abg syg cuti lagi
tengah syok tidur lagi agaknya tu ;p
hehe

okeyla..sambung citer raya
mula2 aku plan nak balik kampung petang raya 1st
tapi penat la rsnya
pas maghrib trus terbongkang taw
nak kata buat keja byk, tak jugak
haha

so, 2nd day raya
kunun pagi2 lagi nak balik kan
tp siap pny siap, pukul 2 petang jugak gerak dr umah ;p
aku balik dengan nyna n mirah je
yang lain2 ikut mak ayah aku g kenduri
ade cousin aku bertunang
aku malas nak g, tak rapat pun
balik kampung main2 ngan bby lagi besh ;p

jum balik kampung~ ;p
oh yea..kampung aku di grik..
ade sape2 orang kampungku?







7 comments:

lil^RED799 said...

ai??? raya ke due baju kurung dah ilang! ampesss

Redbloodsnow said...

yyuuuhhuuu..neh along dh start keje balik...nasib bek ko kemlsn nak hapdet..xde ler manyak n3 yg along kene khatamkan..hahaha :P

eh yang...jaoh ker grik dr tmpt ko ek.kpg aku amik mase 4 jam baru spai taw...kebas giler bontot aku dok lam kete.sib bek jd MEM jek, x drive..hikhikhik

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bj kuwung mane?? Aisehman...huhu...raye mmg pnt even x wat ape pn...

MiSZuE said...

huhu balik kampung..syiok kan adek hhehe

chik Star said...

raye ke2 bju kurong dh terbang?
same la
haha
:)

sweethOneY said...

lilred
haha
mmg ade sepasang je baju raya :P
baju kurung baru yang lain ade, tp bukan baju raya..x feel.. :P
[alasannn]

along
hehee
nasib baik la aku mls nk update kannn
lgpon 4 hr di kampung maa..mna de tenet.. :P
kampung aku sejam je yang, dokek jer..hiks

ayein
balik kampung je..xyah kai baju kurung ;p

tu la..nape tah penat..penat makan kot..haha

zue
balik kampung mmg beshhhh
yang x besh, aku drive..budak2 tu tedoooo..citt

chik star
hehe
bulih la kte geng kak as :D

nanonano said...

cesss..
magrib dah terbumkam..
jelesnyehhhh..grrr !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...